Protest inedit in Rusia. Cine se afla in spatele a doua femei, care s-au sarutat intr-un avion

Ultima actualizare: 06-02-2015 07:12
Rusia gay

Doua femei din Rusia au decis sa protesteze intr-un mod inedit impotriva viziunii anti-homosexualitate a Kremlinului, sarutandu-se intr-un avion care mergea pe ruta Moscova - Sankt Petersburg.

Insa, gestul are un impact cu atat mai puternic daca tinem cont cine se afla in spatele celor doua femei: Sen Vitaly Milonov, adica cel care a scris legile anti-homosexualitate din Rusia, potrivit The Guardian.

Imaginea, in care Milonov doarme pe fundal, a devenit virala pe internet, in principal pe Instagram, unde a fost postata de cele doua femei.

"Cine e acolo in spate? Milonov! Iar noua nu ne pasa!", a scris una dintre femei, in descrierea pozei. Protestul vine in contextul in care Milonov lucreaza la o alta lege, care sa reglementeze o scapare prin care cuplurile de acelasi sex din Rusia se pot casatori.

"Multi oameni ma intreaba daca chiar ne-am sarutat in fata lui Milonov? Daca era chiar Milonov? Daca nu era cineva care semana cu el? Raspunsul meu este ca era Milonov si ca era in spatele nostru. Pe toata durata zborului de la Moscova la Sankt Petersburg, Milonov nu ne-a spus nimic. Si-a ascuns chipul in spatele tabletei cand a realizat ca ne fotografiem cu el. Noi am fost super fericite, el nu prea. Dar cui ii pasa?", a mai spus una dintre femei, Kseniya.

Si politicianul a comentat gestul femeilor, spunand ca acestea sunt niste "nebune" care s-au fotografiat si apoi au disparut in spatele avionului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO