Printul William si ducesa de Cambridge se intorc, miercuri, la Londra. Momentele marcante ale vizitei oficiale din SUA

Ultima actualizare: 13-12-2014 01:47

Dupa trei zile ticsite de evenimente, periplul american al printului William si al sotiei sale Kate a luat sfarsit. Cei doi se intorc miercuri la Londra.

Kate si William au lasat in urma o multime de americani incantati ca i-au zarit - fie si pentru o clipa. Nici macar vremea mohorata de marti nu a retezat elanul new-yorkezilor de a-i saluta pe ducele si ducesa de Cambridge.

Cui ii place sa se trezeasca pe o asa vreme in ultima zi a unei excursii? Totusi, daca muritorii de rand se zbateau sa-si salveze umbrelele, ducesa de Cambridge suradea cald intr-o haina roz aprins. E drept ca parul strins in coada de cal era singura solutie inteleapta pe o astfel de ploaie. Iar sotul ei era cat pe-aci sa se impiedice de un covoras pentru zvantat pantofi uzi.

Cei doi s-au recules la memorialul dedicat victimelor atentatelor din 11 septembrie - si apoi au urmarit, de la cativa centimetri distanta, un spectacol destul de... animat. Indiferent de circumstante, si-au pastrat mereu zambetul si au fost aclamati oriunde au aparut.

Sa te tii dupa Kate si William nu inseamna deloc sa te bucuri si tu de rasfaturi princiare.

Ducesa, insarcinata a luna a 5-a, a lipsit de la anumite episoade ale programului. "Cine ar vrea sa-i miroase a caine plouat haina Mulberry de 2.300 de dolari?", s-au intrebat malitiosi unii jurnalisti.

Pe de alta parte, tot ceea ce-a purtat pana acum in New York ducesa de Cambridge s-a epuizat instantaneu din stocurile magazinelor.

Doar baschetbalistul LeBron James a avut candoarea sa puna intrebari directe despre haine ori pantofi. Totul spus cu bratul intins nonsalant pe dupa umerii ducesei. Nu ca jurnalistii si-ar fi putut permite asa ceva.

Kate si William si-au incheiat vizita cu un dineu de gala la Muzeul Metropolitan. Invitatiile, platite de cei prezenti cu mii de dolari, s-au transformat in donatii pentru Universitatea Scotiana Saint Andrews, unde printul William si-a cunoscut viitoarea sotie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO