Președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, s-a vaccinat la bustul gol. Cu ce ser s-a imunizat

Dată publicare: 03-03-2021 10:05
Dată actualizare: 03-03-2021 10:12


Președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, s-a vaccinat la bustul gol. Cu ce ser s-a imunizat

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, s-a vaccinat la bustul gol, prilej pentru șeful statului vecin să își etaleze din nou forma fizică de invidiat.

 

Vladimir Zelensky s-a vaccinat marți împotriva Covid-19 și a ținut să facă acest lucru la bustul gol, după cum se vede din imaginea publicată apoi pe contul său de Twitter.

Președintele Ucrainei a fost imunizat cu vaccinul AstraZeneca, precizând că s-a vaccinat alături de ”soldații din prima linie”, în cadrul unei vizite pe care a făcut-o în regiunea Donbas.

Vladimir Zelensky a fost infectat cu Covid-19 în noiembrie 2020, dar a depășit boala fără a avea mari probleme. În schimb, soția sa a fost spitalizată timp de câteva săptămâni din cauza virusului.

”M-am vaccinat împotriva Covid-19. Am făcut acest lucru alături de soldații noștri din prima linie. Același vaccin Oxford/ AstraZeneca din India, care ne-a fost livrat nouă prima oară și care va fi primit de milioane de oameni din toată lumea. Vaccinul ne va permite să revenim la viața noastră fără restricții”, a scris Zelensky pe Twitter.

Nu este prima dată când președintele Ucrainei se afișează în ipostaze mai puțin obișnuite pentru un șef de stat.

De ziua lui, pe 26 ianuarie, Zelensky a postat un selfie făcut în sala de forță, în care și-a etalat corpul tonifiat și bine lucrat.

 

 

Sursa: StirilePROTV