Premierul Florin Cîţu: ”Trebuie să mă duc neapărat în Vamă şi să stau toată noaptea”

Dată publicare: 13-05-2021 22:52
Dată actualizare: 13-05-2021 23:01


CÎțu

Premierul Florin Cîţu a declarat că va merge o noapte în Vama Veche, la Marea Neagră, după ce le-a promis acest lucru unor tineri, iar acum, odată cu ridicarea restricţiilor de noapte, are motive să respecte promisiunea.

”Am promis că merg în Vamă şi acum că am ridicat restricţiile de noapte, vă spun că este şi un motiv egoist că am ridicat restricţiile, am promis că merg la mare. Acum trebuie să mă duc neapărat în Vamă şi să stau toată noaptea. Până la urmă a ieşit şi motivul pentru care am ridicat restricţiile de noapte”, a declarat Florin Cîţu la un post de televiziune, potrivit News.ro

Într-un material realizat de Știrile Pro TV, câţiva tineri l-au invitat pe premier alături de ei, în Vamă.

”Restricţiile sunt cum sunt, sunt ok, este o situaţie grea, înţelegem, le respectăm, doar că ar trebui mărit un pic termenul, că e cam nasol la 10 sincer. Domnul Cîţu a fost OK că premier, dar vrem să ne distrăm şi noi, credem în virus, ne-am vaccinat. Domnul premier vă aşteptăm la Vama Veche, ne-am făcut şi vaccinul, suntem vaccinaţi toţi”, i-au transmis tinerii premierului.

”Mulţumesc. Vă promit că ne vedem vara aceasta şi în Vamă. Vă mulţumesc că aţi ales să vă vaccinaţi. Doar aşa revenim la all-nighters”, le-a replicat şeful Executvului sâmbătă, într-o postare pe Facebook, distribuind materialul realizat de Știrile Pro TV.

Sursa: News.ro, StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO