Premiera in Statele Unite. O femeie a adus pe lume cinci fetite: "Este o binecuvantare"


Ultimul update: Sambata 18 Aprilie 2015 07:03
Data publicarii: Miercuri 15 Aprilie 2015 10:30
Categorie: Stiri externe
cvintupleti

Pentru prima data in ultimii 46 de ani, o femeie a adus pe lume cinci fetite, perfect sanatoase, la un spital din Texas, SUA, relateaza ABC News.

Evenimentul este o premiera in Statele Unite, unde nu s-a mai intamplat ca o femeie sa nasca cvintupleti de sex feminin.

Danielle si Adam Busby, parintii celor cinci fetite, spun ca se simt norocosi ca micutele au venit pe lume sanatoase. "Ne simtim recunoscatori si binecuvantati si ii multumim lui Dumnezeu pentru aceasta minune din vietile noastre", a declarat mama fetelor.

Cei doi mai au acasa o fetita in varsta de trei ani. Pentru ambele sarcini, Danielle a apelat la tratamente de fertilitate. Chiar si asa, cvintupletii sunt o raritate in lumea medicala.

Parintii au mai declarat ca au ales deja numele micutelor, Olivia Marie, Ava Lane, Hazel Grace, Parker Kate si Riley Paige, dar ca inca nu au un plan pentru cum vor invata sa le deosebeasca intre ele.

"Toate aveau greutatea normala si asta datorita mamei lor, care a facut eforturi sa aiba o sarcina cat mai sanatoasa. Si-au inceput viata in forta si suntem cu totii incantati sa le vedem crescand", a declarat medicul care a asistat-o pe Danielle la nastere.

Sursa: ABC News

VIDEO PROTVPLUS.RO