Povesti amoroase intre barbati! Scandal sexual cu Frederic Mitterand

Ultima actualizare: 28-03-2012 22:07

Toata lumea ii cere vehement demisia ministrului culturii, Frederic Mitterand, din cauza unei autobiografii in care acesta isi relateaza experientele pe tema turismului sexual.

 

Problema este ca si prietenii, si dusmanii lui stiau de ani de zile ca ii plac baietii, dar au asteptat sa-l atace abia acum.

Circul e in toi, desi au trecut 4 ani de la aparitia volumului "La Mauvaise vie", in care Frederic Mitterand, nepotul presedintelui socialist Francois Mitterand, povestea fara false inhibitii despre experintele lui intime cu baieti nu tocmai copti din tari cu traditie in turismul sexual, precum Thailanda.

Brusc i se reproseaza fraze precum, citam: "Abundenta tinerilor atragatori si foarte disponibili imi trezeste o dorinta pe care nici nu mai are rost sa incerc s-o infranez ori s-o disimulez. Banii si sexul, iata sistemul meu de referinta".

Cum de l-a ajuns tocmai acum polemica ? Nu-i greu de inteles. In seara arestarii lui Roman Polanski, Frederic Mitterrand a fost in prima linie a aparatorilor regizorului franco-polonez acuzat ca acum 30 de ani a violat o minora.

Frederic Mitterand si-a rezervat dreptul de a-si formula pozitia in aceasta seara intr-un interviu acordat unui post de televizune.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO