Poliția din Dubai a anunțat că va cumpăra modelul Cybertruck lansat de Tesla

Dată publicare: 28-11-2019 22:42
Dată actualizare: 28-11-2019 22:57


Cybertruck

Noul model Tesla Cybertruck atrage tot mai multă atenție, în ciuda prezentării nereușite de săptămâna trecută. Autoritățile din Dubai au anunțat că modelul Cybertruck va face parte din flota poliției începând cu 2020.

Cu toate că demonstrația lui Elon Musk nu a decurs conform planului, instituția a postat o imagine pe Twitter cu camioneta Tesla în culorile Poliției din Dubai, însoțită de mesajul "#CyberTruck Dubai Police - 2020", potrivit CBSNews.com.

În timpul amplei demonstrației de prezentare a autoturismului, Elon Musk a vrut să le arate tuturor rezistenţa noilor geamuri integrate în designul prototipului Cybertruck. Constructorul susținea că geamurile noului vehicul sunt indestructibile. Numai că acestea s-au spart, când au fost lovite cu o bilă metalică.

Poliția din Dubai este cunoscută în toată lumea pentru flota de mașini de lux pe care o deține, printre care un model Lamborghini, de peste 500.000 de dolari, două autoturisme Bugatti, mai multe modele Ferrari și Mercedes.

Cu toate că nu pare la fel de spectaculos ca bolizii menționați anterior, modelul electric Cybertruck are performanțe similare: poate atinge 100 km/h în mai puțin de 3 secunde.

Sursa: CBS


VIDEO PROTVPLUS.RO