Pedeapsa primită de fostul ginere al lui Vladimir Putin după divorțul de fiica liderului rus

Dată publicare: 26-01-2018 13:05
Dată actualizare: 31-01-2018 13:38


Kirill Shamalov, Vladimir Putin, Katerina Tikhonova,

Katerina Tikhonova, fiica lui Vladimir Putin, și Kirill Shamalov, fiul omului de afaceri Nikolai Shamalov, un asociat al lui Putin, au divorțat relatează Bloomberg, citând patru surse anonime.

Potrivit presei din Rusia, Kirill Shamalov și-a pierdut jumătate din avere drept ”pedeapsă pentru divorț”. Ca de obicei, Kremlinul nu a comentat informațiile apărute în presă.

Kirill Shamalov, în vârstă de 35 de ani, s-a căsătorit cu fiica ”dansatoare” a lui Vladimir Putin în 2013. Potivit Bloomberg, recent Shamalov s-a întors să lucreze ca ”senior executive” la Sibur, divizia petrochimică a Gazprom, unde a și deținut acțiuni după căsătorie. În urma divorțului ar fi vândut acțiunile, însă a făcut ”zero” profit pentru că i s-a permis inițial să le dețină doar pentru că făcea parte din familia lui Putin. Kirill ar avea deja o relație cu o femeie din lumea mondenă a Moscovei - Zhanna Volkova, scriu tabloidele rusești, citate de Daily Mail.

Potrivit unei investigaţii a jurnaliştilor de la Reuters, Katerina, fostă dansatoare acrobatică, a ajuns să deţină împreună cu Kirill Shamalov o avere de două miliarde de dolari, fiind astfel mult mai bogată chiar decât liderul de la Kremlin.

Potrivit declaraţiei sale anuale de venituri, preşedintele rus a câştigat în 2015 - 8,9 milioane de ruble. El are în proprietate un apartament de 77 metri pătraţi, un garaj, trei maşini datând din epoca sovietică şi o rulotă.

Sursa: Bloomberg


VIDEO PROTVPLUS.RO