Paradă spectaculoasă de Ziua Recunoștinței la New York. Cum au petrecut miile de americani


Ultimul update: Vineri 29 Noiembrie 2019 21:00
Data publicarii: Vineri 29 Noiembrie 2019 17:16
Categorie: Stiri externe

Moş Crăciun şi spiridurii, dar şi omul de zăpadă Olaf sau căţeluşul Snoopy au fost vedetele paradei din la New York, de Ziua Recunoştinţei!

O mulţime de personaje din filme celebre, benzi desenate sau basme ale copilăriei au fost aclamate de copiii veniţi în număr mare la defilarea din centrul metropolei!

Carele alegorice au defilat pe străzi şi au adus în centrul oraşului New York căsuţa lui Moş Crăciun de la Polul Nord, cu tot cu sanie, reni şi spiriduşi. La paradă şi-au făcut apariţia şi vedete ale show-bizului de peste ocean. Nici sutele de spiriduşe nu s-au lăsat mai prejos şi au încântat asistenţa cu defilarea lor în pas vioi.

Aşa cum era de aşteptat, copiii s-au bucurat cel mai mult de spectacolul din metropola americană. Cei mici au fost încântaţi de personajele de desene animate sub formă de baloane uriaşe, care au avut chiar 16 metri înălţime.

Copil: Mi-a plăcut!
Reporter: Care a fost partea favorită?
Copil: Olaf!

Copil: "A fost foarte drăguţ!"

Copil: "Mi-a plăcut! Mi-a plăcut foarte mult!"

Parada de Ziua Recunoştinţei de la New York este unul dintre cele mai aşteptate momente ale anului, pentru americanii de toate vârstele. Anul acesta au defilat peste 8.000 de persoane şi zeci de baloane uriaşe şi care alegorice.

Trump, vizită surpriză în Afganistan. Ce planuri are cu talibanii
Ambuteiaje uriașe de Ziua Recunoștinței, în SUA. Circulația, îngreunată și de ninsori
Cum arată traficul în SUA înainte de Ziua Recunoştinţei
VIDEO PROTVPLUS.RO