Papa Francisc va conduce rugăciunea “Îngerul Domnului” din spitalul unde este internat

Dată publicare: 10-07-2021 16:46
Dată actualizare: 10-07-2021 16:54


Papa Francisc

Papa Francisc, operat săptămâna trecută la colon, va conduce duminică rugăciunea “Îngerul Domnului” nu din Piaţa San Pietro, ci de la etajul 10 al spitalului în care este internat.

“Ziua Papei Francisc a fost liniştită, cu aşteptatul parcurs clinic. Analizele sângelui sunt satisfăcătoare şi urmează curele prescrise. a început să reia încetul cu încetul activitatea şi continuă să facă mişcare pe coridorul apartamentului din spital”, a declarat Matteo Bruni, directorul Sălii de Presă a Sfântului Scaun, potrivit News.ro

În cursul după-amiezii de vineri, papa a celebrat Sfânta Liturghie în capela privată a apartamentului din spital, iar în cursul serii a luat cina împreună cu cei care îi acordă asistenţă medicală în aceste zile de spitalizare.

După operaţia de trei ore la colon, realizată sub anestezie generală duminica trecută, medicii au decis o perioadă de spitalizare a papei de vreo şapte zile.

Duminică, papa va recita rugăciunea ”Îngerul Domnului” nu din Piaţa Sfântul Petru, ci de la etajul 10 al Spitalului ”Agostino Gemelli” din Roma.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO