Oricat de insensibil ai fi, acest clip nu te va lasa indiferent. Dovada suprema de iubire a 2 copii


Ultimul update: Miercuri 16 Mai 2012 08:02
Sursa: digitaljournal.com
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2012 11:21
Categorie: Stiri externe
Miller

Dragostea unui parinte pentru copilul sau este mai presus de orice, insa doi baieti au demonstrat ca si reciproca e valabila. Ceea ce ei au facut pentru mama lor i-a impresionat pana la lacrimi pe cei care au vazut aceste imagini.

Doi frati din Florida au creat un clip mai mult decat emotionant in memoria mamei lor, care a murit intr-un banal accident de circulatie.

Unul dintre cauciucuri a explodat si masina s-a rasturnat.

Baietii au scris cateva versuri pe melodia Vanessei Carlton, “A Thousand Miles”, in care isi exprima iubirea si dorul pentru mama lor.

Eu si fratele meu Ryan am scris versurile si le dedicam mamei noastre, Nicole Miller, care a murit acum opt ani intr-un accident”, au scris baieti pe YouTube.

Pe langa omagiul adus mamei lor, cei doi frati au vrut sa atraga atentia asupra vechiului modelul Ford Explorer, care nu ar oferi siguranta soferului si pasagerilor.

Stim de acest accident si ne pare extrem de rau pentru pierderea acestei familii. Ar fi nepotrivit sa facem si alte comentarii, mai ales ca familia a dat in judecata Ford, iar procesul va avea loc anul acesta”, a declarat purtatorul de cuvant al Ford.
 

Sursa: digitaljournal.com

Tags: curiozitati,

1,3 mil. de oameni au stat cu sufletul la gura la vederea acestui clip. Sfarsitul putea fi tragic
Imaginile pe care YouTube le-a scos dupa 5 minute.Ce a patit un student intr-un restaurant fast-food
VIDEO PROTVPLUS.RO