O jurnalistă din SUA s-a sinucis. Ce a mărturisit pe Facebook înainte să își ia viața

Ultima actualizare: 03-09-2020 20:39
Kelly Plasker
Facebook

Prezentatoarea rubricii meteo de la o televiziune din Texas s-a sinucis la două luni după ce fiul ei și-a luat propria viață. Ea a lăsat un mesaj de adio pe Facebook, în care mărturisește că a fost abuzată sexual în liceu.

Kelly Plasker, 42 de ani, lucra ca reporter la postul de știri KCBD, cu sediul în Lubbock, Texas. Ea fost găsită moartă, duminică, la doar câteva ore după ce a publicat mesajul pe Facebook. În 2018, femeia și-a pierdut fiul de numai 19 ani.

Ea a povestit că în liceu a fost abuzată de un profesor, timp de cinci ani. ”Creierul meu este stricat și nu mai pot continua”, a mărturisit ea.

„Ar fi trebuit să fie cineva care mă protejeze, dar în schimb, el mă privea în moduri în care bărbații nu ar trebui să privească copiii. Și îmi dau seama acum că prădătorii sexuali caută o pradă ușoară. Mai ales cei care nu au prea mult sprijin familial sau resurse”, a scris ea pe Facebook.

Potrivit colegilor de la postul de televiziune, femeia a fost puternic afectată de moartea fiului ei și nu a reușit să treacă peste acest eveniment tragic.

„Ceea ce nu se vedea la televizor era inima ei sfărâmată. Țin minte că într-o zi, acum doi ani, stăteam amândouă în studiou și mi-a spus că lumea ei nu va mai fi la fel. Avea 19 ani și în două săptămâni împlinea 20”, a povestit Karin McKay.

Ea a mai povestit că femeia de 42 de ani și-a contactat toți cunoscuții după moartea fiului ei, pentru a încerca să afle ce l-a împins să își ia propria viață.

Cauza decesului jurnalistei nu a fost dezvăluită, însă rețeaua pentru care lucra de trei ani a difuzat un tribut care a îndemnat telespectatorii să ”ceară ajutor dacă se lupță sau au gânduri suicidale”.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!