O imagine face cat o mie de cuvinte. Detaliul pe care l-au observat expertii in limbajul trupului la Donald Trump

trump obama

Donald Trump a avut, joi, prima intalnire cu Barack Obama la Casa Alba. Republicanul a stat de vorba aproximativ 2 ore in Biroul Oval, iar intre timp Michelle Obama si Melania Trump au facut un tur al resedintei.

Prima intalnire a celor doi a fost una pozitiva, ambele parti anuntand ca vor sa colaboreze. Republicanul Donald Trump a declarat ca abia asteapta sa primeasca sfatul presedintelui Barack Obama si vrea sa colaboreze cu administratia acestuia pentru a asigura tranzitia de putere de la Casa Alba. Declaratiile au avut loc in cadrul primei intalniri dintre presedintele ales Donald Trump si actualul presedinte al Statelor Unite. ”Am discutat mai multe subiecte, unele excelente si altele ceva mai dificile... Insa abia astept sa-i cer in viitor sfatul presedintelui Obama”, a comentat Donald Trump in cadrul unei conferinte de presa comuna cu Barack Obama.

Insa, momentul culminant a fost poza realizata la finalul vizitei, in care apar Barack Obama si Donald Trump. Un expert in limbajul trupului a analizat in detaliu fotografia si a dezvaluit cateva indicia: de exemplu, pozitia mainilor lui Donald Trump “indica faptul ca a aflat ceva nou despre care nu stia pana in momentul intalnirii”, a spus Patti Wood pentru Daily Mail.
Chiar si pentru necunoscatori imaginea celor doi denota o intalnire usor tensionata, cu emotii, cel putin pentru Donald Trump. Acelasi expert considera ca pozitia lui Barack Obama indica faptul ca inca este liderul suprem, chiar daca “arata extenuat, fara sa aiba vreo speranta si resemnat”, iar Trump “era serios si poate chiar temator”.

 

Citește și
Donald Trump
Promisiunile controversate ale lui Trump in campanie: "Voi construi un zid si Mexicul va plati", iar "Hillary va fi arestata"
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Donald Trump: Sotiei mele mele i-a placut Michelle Obama

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a aratat joi ca sotiei sale, Melania, i-a "placut mult" Prima Doamna, Michelle Obama, dupa intalnirea pe care au avut-o amandoua la Casa Alba, transmite EFE.

"O zi fantastica in Washington. M-am intalnit cu presedintele Barack Obama pentru prima data. O foarte buna intalnire, o mare chimie. Melaniei i-a placut mult doamna Obama", a declarat Trump, intr-un mesaj pe Twitter.

Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, i-a prezentat joi Casa Alba celei care ii va succeda, din 20 ianuarie, la resedinta prezidentiala, Melania Trump.

Insotita de Michelle Obama, Melania Trump a facut un tur al resedintei, cuprinzand balconul Truman, zona receptiilor oficiale si Biroul Oval, dupa cum a explicat purtatorul de cuvant al Casei Albe, Josh Earnest, intr-o conferinta de presa.

Cele doua femei au baut impreuna un ceai, ocazie cu care au vorbit despre cresterea copiilor in Casa Alba, mai ales ca fiul cuplului Trump, Barron, are 10 ani, aceeasi varsta pe care o avea Malia, fiica cea mare a familiei Obama, cand aceasta s-a mutat la resedinta prezidentiala.

"Ambele fiice au petrecut anii de formare in Casa Alba, familia Trump are de asemenea un fiu. Este un tip de copilarie destul de unica, asa ca au vorbit de cum sa fie parinti buni pe timpul unei astfel de experiente", a spus purtatorul de cuvant prezidential.

El a adaugat ca intalnirea a fost un gest de ospitalitate.

"Michelle Obama a explicat in mod public stresul mutarii intr-un loc nou, de a trai intr-un acvariu, intr-un muzeu, si sunt sigur ca Melania Trump simte parte din aceeasi neliniste", a indicat Earnest.

Conexiunea intre Melania Trump si Michelle Obama a inceput inainte ca ele sa se cunoasca, atunci cand prima a plagiat parte dintr-un discurs al celei de-a doua, la Conventia Nationala Republicana, in iulie.

Desi plagiatul a starnit multe polemici, chiar Trump a glumit referitor la acesta, intr-o cina caritabila, cateva luni mai tarziu: "Michelle Obama a rostit un discurs si tuturor le-a placut, a fost fantastic. Au crezut ca ea este incredibila. Sotia mea, Melania, a spus exact acelasi discurs si pe oameni i-a deranjat. Nu inteleg asta !"

Tot joi, in paralel, presedintele SUA, Barack Obama, l-a primit pe succesorul sau, Donald Trump, caruia i-a dorit succes, pentru binele tarii, in timp ce presedintele ales s-a angajat sa lucreze cu predecesorul sau in perioada de tranzitie si sa-i ceara sfatul cind ajunge in Biroul Ova
 

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
A doua zi de proteste in SUA, dupa victoria lui Trump. Noul presedinte acuza presa ca ii instiga pe americani:
A doua zi de proteste in SUA, dupa victoria lui Trump. Noul presedinte acuza presa ca ii instiga pe americani: "Nu e corect"

Vestea ca Donald Trump este noul presedinte al Statelor Unite ale Americii continua sa scoata oamenii in strada.

Promisiunile controversate ale lui Trump in campanie:
Promisiunile controversate ale lui Trump in campanie: "Voi construi un zid si Mexicul va plati", iar "Hillary va fi arestata"

America si-a ales noul presedinte, insa jumatate din tara este in soc dupa ce Donald Trump a fost ales comandatul suprem al SUA.

Intalnire Obama - Trump la Casa Alba.
Intalnire Obama - Trump la Casa Alba. "Abia astept sa-i cer sfatul presedintelui Obama. Am mult respect pentru el"

Barack Obama si succesorul sau la Casa Alba, Donald Trump, au purtat discutii "excelente" despre tranzitia de putere.

Recomandări
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor România, care pare că a devenit un ghimpe în coasta sa.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.