O femeie isi alapteaza copilul de PATRU ani pe coperta provocatoare a revistei Time

Ultima actualizare: 01-11-2012 20:18
revista time

Celebra revista Time e in centrul atentiei presei internationale dupa ce coperta ultimului numar prezinta o imagine controversata. Dincolo de subiect, multi cred ca editorii Time si-au dorit un plus de atentie printr-o fotografie socanta si senzationala.

 

Titlul articolului din Time este "Are you mom enough?" (Esti suficient de mama?) si abordeaza atasamentul dintre mama si copil care poate merge pana la un asemenea nivel incat relatia devine o inchisoare pentru parinte, conform autorului.

Controversat si acest subiect, dar in niciun caz la acelasi nivel cu imaginea in care un copil de 4 ani este alaptat de mama sa.

"Sa alaptezi e ceva natural, dar sa stea copilul pe scaun in timp ce face asta, iar mama sa arate ca o fantana nu e in regula" au comentat un cititor.

Un alt cititor, pediatru de profesie, crede ca un copil ar trebui sa fie alaptat intre 6 si 12 luni, dar pana la 4 ani e deja o varianta extrema.

Femeia de pe coperta ce va ajunge in magazine pe 21 mai in Statele Unite este Jamie Lynne Grumet din Los Angeles. In varsta de 26 de ani, Jamie este consultant in lactatie, avocat pentru dreptul de a alapta in public si mama a doi copii.

Copilul este chiar fiul ei, Aram, care va implini 4 ani in mai putin de o luna. "Nu cosnider ca a alapta e un gest lipsit e modestie. Nu mi-e jena s-o fac in public" spune Jamie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO