O companie din Israel susține că a dezvoltat un tratament pentru Covid-19

Ultima actualizare: 03-01-2021 17:55
Coronavirus
Shutterstock

O companie din Israel susține că a dezvoltat un nou tratament bazat pe proteine, care ​​ar putea vindeca bolnavii de Covid-19, potrivit cityam.com.

Reprezentanții companiei din Tel Aviv au explicat că tratamentul reprezintă o combinație de compuși naturali care reduc semnificativ cantitatea de proteine spike - care formeaza invelișul extern al noului coronavirus - în câteva ore.

Dr. Rachel R. Alkalay, fondatoarea companiei, a explicat pentru City A.M. că proteina spike este partea care conectează virusul de celulele organismului.

„Toate cercetările din lume se concentrează pe această proteină spike. Am reușit să o descompunem. În esență, este ca și cum ai scoate combustibilul dintr-o mașină ”, a declarat Alkalay.

„Folosim compuși care au fost deja testați pe milioane de oameni în siguranță pentru în alte scopuri. Descoperirile noastre arată că este foarte posibil să aibă un efect imediat în inhibarea virusului la persoanele care au fost expuse”, a adăugat ea.

Dr. Celeste Weiss-Katz, de ​​la Universitatea Tel Aviv, a confirmat că rapoartele de laborator au demonstrat că formula descompune proteinele vârf Covid-19.

„Se vede clard din rezultatele testelor de laborator că formula determină o reducere semnificativă a proteinelor S1 și S2”, a spus ea.

Alkalay a declarat că Novel Concepts Medical încearcă acum să colaboreze cu spitale din ​​Israel, dar și din alte țări, pentru a începe studiile clinice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO