O americanca cere despagubiri de 20 de milioane de dolari din partea unui fast-food. Ce a nemultumit-o la portia comandata

Ultima actualizare: 27-10-2016 07:15
pui - Shutterstock

O femeie din SUA a decis sa dea in judecata lantul de restaurante KFC, dupa ce a fost nemultumita de portia pe care a primit-o.

Anna Wurtzburger, din New York, sustine ca a cumparat o galeata de pui de la KFC pentru suma de 20 de dolari, dar sustine ca produsul primit nu semana deloc cu cele din reclame.

"Am ajuns acasa si m-am intrebat unde e puiul meu? Credeam ca imi va ajunge pentru mai mult de o a masa, din moment ce am luat o galeata intreaga. Dar, de fapt, era plina doar jumatate, asta inseamna publicitate falsa si nu este suficienta pentru toata familia, asa cum sustin reclamele" a spus aceasta pentru New York Post.

Femeia, de 64 de ani, chiar s-a dus la sediul KFC din Georgia, sa se planga de diferentele de portii dintre reclama fata de realitate. Insa, aici i s-a spus ca puiul a fost prezentat in reclama astfel incat clientii sa isi faca o parere clara despre cum arata puiul

Americanca  a mers mai departe, si-a angajat un avocat, i-a dat in judecat si  a cerut despagubiri uriase, de 20 de milioane de dolari.

Un reprezentant al companiei KFC a raspuns presei ca "aceste acuzatii sunt false si aberante si vom cere judecatorului sa respinga cazul".

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO