O actriță implicată în scandalul mitei pentru facultăți riscă 40 ani de închisoare

14-05-2019 13:25


Actriţă Felicity Huffman, cunoscută pentru rolul din serialul "Neveste Disperate", a pledat "vinovată" la procesul în care e judecată că a dat mită pentru admiterea fiicei sale la o universitate de prestigiu.

Vedeta şi-a asumat responsabilitatea pentru faptele sale, după ce a fost acuzată că a plătit 15.000 de dolari, pentru că fiica ei să ia examenul la facultate.

În sunetul blitz-urilor zecilor de fotografi, actriţă a sosit la tribunalul din Boston, ţinându-se de mâna cu fratele ei. VedetA nu a făcut vreo declaraţie, ci s-a îndreptat către sala de audieri.

Huffman este unul dintre cele mai cunoscute nume implicate în scandalul uriaş legat de fraudarea examenului de admitere la universităţile americane.

Actriţă nominalizată la Oscar a apărut în faţa judecătorului şi, printre lacrimi, şi-a recunoscut vinovăţia, după ce autorităţile au acuzat-o că a plătit 15.000 de dolari pentru a-i asigura fiicei ei reuşită la examenul de admitere. Huffman a declarat că nu a ştiut nimic despre plăţile pe care le făcea organizatorul operaţiunii.

Felicity Huffman: "Recunosc că am făcut toate celelalte lucruri de care sunt învinuită.."

Procurorii au adus dovezi clare: e-mailuri schimbate de actriţă cu bărbatul care a organizat reţeaua, dar şi dovezi că banii pentru mită au fost transferaţi din contul ei.

Luna trecută, vedetă a recunoscut, într-un comunicat, că a participat la operaţiunea botezată de autorităţi "Varsity Blues" . Procurorii au recomandat pentru ea o pedeapsă relativ mică, de 4 luni de închisoare şi o amendă de 20.000 de dolari, tocmai pentru că şi-a recunoscut vinovăţia.

 

Lori Laughlin riscă 40 de ani de închisoare

 

O altă pedeapsă o vizează pe actriţă Lori Laughlin, şi ea implicată în acest scandal.

Pe aceasta o aşteaptă până la 40 de ani după gratii, pentru că a refuzat să admită că este vinovată. Actriţă, cunoscută pentru rolul din serialul "Full House/Casa plină", susţine că nu a greşit cu nimic, ci a făcut ceea ce ar face orice părinte pentru copii săi.

Fiica lui Lori Laughlin: "Nu prea îmi pasă de şcoală, cred că ştiţi deja...".

Actriţă şi soţul ei sunt acuzaţi că au plătit 500.000 de dolari pentru a le asigura admiterea la facultate celor două fete ale lor.

Scandalul a ieşit la iveală în martie, când autorităţile au publicat detalii despre felul în care copiii vedetelor erau admiși la universităţi celebre, trișând la examenele de admitere sau la probele sportive. Printre instituţiile de învăţământ implicate sunt Stanford și Georgetown. Coordonatorul reţelei este William „Rick" Singer, de 58 de ani, care a câștigat, prin această schemă, aproximativ 25 de milioane de dolari, între 2011 și 2018.

 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO