Nuntă de neuitat pentru un cuplu din SUA. Ce s-a întâmplat când preotul nu a apărut la ora stabilită

Ultima actualizare: 16-07-2020 10:04

Un cuplu din Statele Unite a avut parte de o nuntă de neuitat.

Locul preotului angajat pentru a oficia cununia a fost luat de un primar aflat în vacanță.

Cei doi tineri au visat la o ceremonie într-un cadru idilic, pe malul oceanului. Momentul a fost într-adevăr de neuitat, dar din cu totul alte motive.

Matt Kalliath, mire: „Abia aşteptam să ne spunem jurămintele, să ne privim ochi în ochi, cu apa pe fundal, cu familia alături, cu câinele lângă noi”.

Naomi Wiens, mireasă: „Am avut propriile jurăminte scrise şi a contat că primarul a fost acolo cu noi. Amândoi am plâns”.

În una dintre fotografii apare un domn în tricou roșu și în pantaloni scurți. Nu este un așa-zis „spărgător de nunți”, ci primarul unui oraș, care a consfințit relația dintre îndrăgostiți. Edilul l-a înlocuit pe preotul care nu a mai apărut la ora stabilită. Una dintre soacre l-a zărit în apropiere și l-a întrebat dacă are atribuții pentru încheierea unei cununii. Nu avea.

Carlo DeMaria, primar: „Trebuia să facem totul în mod oficial, legal”.

Așa că oamenii l-au sunat pe guvernatorul statului, care i-a acordat primarului atribuții excepționale pentru a oficia căsătoria. Și doar așa nunta a putut să aibă loc.

Carlo DeMaria, primar: „Aşa cum a spus Matt, a fost grozav. A fost foarte uşor, textul era pe telefonul mobil, aşa că a trebuit doar să-l citesc”.

În cele din urmă, totul s-a încheiat cu bine, iar mirii și-au jurat iubire veșnică.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO