Ninsoarea încă face victime în SUA. Accidente în lanţ pe o autostradă din Wisconsin

Dată publicare: 23-04-2021 08:36
Dată actualizare: 23-04-2021 09:44


Ninsoarea încă face victime în Statele Unite. Cel puţin o persoană a murit şi alte zeci au fost rănite, în timpul mai multor accidente în lanţ petrecute pe o autostradă din Wisconsin. Aproape 50 de maşini au fost avariate.

A fost viscol în toată regula pe o autostradă din sudul statului Wisconsin, iar vremea rea a creat probleme majore în trafic.

Șoferiţă: „Camionul a deviat în ​​șanț și s-a rupt în jumătate. Ceva m-a lovit din spate și m-a învârtit pe carosabil. În oglinda retrovizoare am văzut rostogolindu-se utilajul care dădea cu sare pe şosea. Am crezut că o să se rostogolească peste mine, dar s-a oprit la timp”.

Pe lângă acea femeie, alţi zeci de conducători auto au fost prinşi în carambol. Cu doar câteva minute înainte, alte două accidente în lanţ au avut loc pe acceaşi autostradă. Cei implicaţi au dat vina pe stratul de polei şi spun că ninsoarea i-a luat prin surprindere. Traficul a fost închis timp de aproximativ nouă ore în ambele direcții.

Pasagerii răniţi grav au fost transportaţi de urgenţă la spital. Alţii au fost duşi într-o şcoală aflată în apropierea autostrăzii, pentru a fi triaţi. Deşi zăpada s-a topit în timpul zilei, meterologii americani anunţă vreme capricioasă, de această dată pentru nord-estul statului Wisconsin.


VIDEO PROTVPLUS.RO