Motivul pentru care Prinţul William a petrecut 3 săptămâni în cadrul serviciilor secrete


Ultimul update: Luni 08 Aprilie 2019 10:00
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2019 10:31
Categorie: Stiri externe

Prinţul William a petrecut trei săptămâni în cadrul serviciilor secrete şi de securitate britanice, MI5, MI6 şi GCHQ, a anunţat royal.uk.

 

“Să petrec ceva timp în cadrul serviciilor noastre şi să înţeleg mai mult în ceea ce priveşte contribuţia lor vitală la siguranţa naţională a fost o experienţă care m-a mişcat. Aceste agenţii sunt pline de oameni care depun o muncă extraordinară pentru ca noi să fim în siguranţă. Ei muncesc în secret, deseori fără să le poată vorbi familiilor lor şi prietenilor despre ceea ce fac sau problemele pe care le întâmpină. Le datorăm recunoştinţă pentru munca dificilă şi periculoasă pe care o depun”, a declarat ducele de Cambridge, potrivit News.ro.

Prima săptămână, prinţul William a petrecut-o în serviciile britanice de informaţii externe, MI6, a doua în serviciile de informaţii interne (MI5) şi a treia în GCHQ, agenţia responsabilă pentru supravegherea comunicaţiilor.

“Faptul că ducele de Cambridge a petrecut timp cu echipele noastre a fost o oportunitate incredibilă. William a muncit din greu pentru a se integra în echipă”, a afirmat şeful operaţiunilor contraterorism din cadrul GCHQ.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ipostaza în care au fost surprinși Kate și William, într-un local din Irlanda de Nord
Relație tensionată între Harry și William. Cearta dintre prinți a pornit de la Meghan Markle
Actrița decorată la palatul Buckingham de prinţul William
VIDEO PROTVPLUS.RO