Motivele pentru care Kim Jong-un se deplasează cu dificultate


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 28 Aprilie 2018 14:33
Categorie: Stiri externe
Coreea de Nord, Coreea de Sud, Kim Jong Un, Moon Jae-in

Mersul istoric al lui Kim Jong-un în zona demilitarizată de la frontiera dintre cele două Corei aproape că l-a lăsat fără suflu pe liderul de la Phenian.

De ce se deplasează cu dificultate Kim Jong-un? Explicația pentru mersul său greoi rămâne învăluită în mister și speculații. 

În octombrie 2014 serviciile de informații sud-coreene relatau că liderul nord-coreean a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea un chist de la gleznă stângă.

Timp de 6 săptămâni nu mai apăruse la evenimente publice iar înainte de dispariție folosea un baston la mers, potrivit BBC. Starea sa a fost înrăutățită și de faptul că s-a îngrășat foarte mult. Presa internațională a scris că în prezent ar avea 130 de kg, fiind considerat aproape obez.

Presa din Coreea de Sud scria acum 4 ani că Kim Jong-un este grav bolnav, starea sa fiind atribuită și unei dependenţe de brânză, dezvoltată în timpul studenţiei, în Elveţia, care a și dus la îngrășarea sa. Stilul său de viața, mâncatul în exces și fumatul, și-au spus și ele cuvântul.

Kim Jong-un lasă impresia că schioapătă și că depune mult efort chiar dacă străbate o distanță scurtă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO