Monstrul din Norvegia si-a schimbat chipul in America. Lua steroizi si se considera prea feminin

Ultima actualizare: 22-10-2012 07:47
Breivik REX

Barbatul cercetat in cazul atacurilor de vineri din Norvegia, Anders Behring Breivik, a suferit mai multe operatii estetice, in urma cu cativa ani, a declarat un prieten din copilarie al acestuia.

Breivik a fost operat la nas, la frunte si la barbie in Statele Unite, in urma cu cativa ani, a declarat prietenul citat. Potrivit prietenilor sai, Breivik a inceput sa ia steroizi in adolescenta, lucru pe care l-a recunoscut si el in manifestul publicat inainte de atacuri.

Prietenii l-au descris ca pedant, iar unii afirma ca acesta sustinea ca are foarte mult succes la femei, dar nu l-au vazut niciodata cu una.

Norvegianul in varsta de 32 de ani este obsedat de felul in care arata, precum si de bani si haine, potrivit manifestului sau. Breivik mai scria in manifest ca se considera prea feminin, lucru pe care l-a pus pe seama faptului ca a crescut fara tata.
Potrivit lui Svenn Torgersen, un expert in psihologie clinica, Breivik are o personalitate "extrem de narcisista".

Anders Behring Breivik este arestat in cazul atentatului cu bomba care a vizat vineri cladiri guvernamentale din Oslo, soldat cu cel putin opt morti, si al atacului armat de pe insula Utoeya, unde se desfasura o reuniune a tineretului laburist, soldat cu 68 de morti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO