Josef Fritzl, monstrul din Austria, in deplinatatea facultatilor mintale

Ultima actualizare: 03-09-2012 06:12
Josef Fritzl

Josef Fritzl, austriacul care si-a sechestrat si violat fiica timp de 24 de ani, nu sufera de nicio boala mintala si este responsabil pentru faptele sale. 


Asta este concluzia expertizei psihiatrice la care a fost supus.

Austriacul, in varsta de 73 de ani, ar putea fi acuzat de crima si risca inchisoarea pe viata. Unul dintre copiii rezultati din uniunea incestuoasa cu fiica sa a murit in pivnita din lipsa de ingrijiri.

Daca va scapa de acuzatia de crima, Fritzl risca oricum 15 ani de inchisoare pentru viol repetat si sechestrare. Procesul se va desfasura cu usile inchise. 

Fritzl si-a incuiat fiica in pivnita si a violat-o timp de 24 de ani, pentru ca isi dorea ca impreuna cu ea sa refaca familia originala. Asta le-a spus monstrul din Austria anchetatorilor sai.

Josef Fritzl i-a socat pe procurori cand le-a marturisit ca a ales-o pe Elisabeth pentru ca ea promitea sa arate cel mai bine dintre fetele sale.

Tatal abuziv avea deja sapte copii cu sotia sa, cand a hotarat sa faca inca sapte. Ca o stranie coincidenta, Elisabeth a nascut la un moment dat doi gemeni, al cincilea si al saselea dintre copii. La fel i s-a intamplat si mamei sale.

Politia spune ca barbatul a inceput sa construiasca ascunzatoarea din pivnita inca din 1978. Subteranele casei contineau incaperi fara geamuri si sisteme de ventilatie inca dinainte de sfarsitul lui august 1984, cand a inceput calvarul lui Elisabeth.

Pentru a patrunde in ascunzatoare, Fritzl trecea prin cinci porti incuiate cu cheia si inca trei prevazute cu sisteme electronice de inchidere, a explicat un ofiter de poliţie.

Fritzl era "extrem de pervers". Le speria pe prostituatele din bordelul pe care il frecventa, prin felul lui de a manipula lumea, potrivit Daily Telegraph, citand un barman al bordelului.

Austriacul se afla printre cei "doi la suta" din clientii devianti care frecventau bordelul din oras si care erau refuzati de femeile care lucreaza acolo.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO