Monstru! Are 7 copii cu propria fiica si ii abuza sexual si pe acestia

Ultima actualizare: 10-09-2012 09:09
Detinuti

Un barbat in varsta de 54 de ani, din Brazilia, este acuzat ca a avut sapte copii cu fiica sa, pe care a inceput s-o agreseze sexual de cand aceasta avea numai 12 ani, scrie CNN.

Jose Agostinho Bispo Pereira a fost arestat dupa ce autoritatile au descoperit ca barbatul si-a violat fiica timp de 17 ani.

Tanara, acum in varsta de 29 de ani, a nascut sapte copii de-ai tatalui sau.

"Este o crima. Stiu ca este o crima. Dar si ea comite o crima, nu? Asa ca a trebuit s-o fac", a declarat Pereira televiziunilor locale.

"Un fermier face lucruri numai daca cealalta persoana consimte, pentru ca daca cealalta persoana nu consimte, atunci n-o face", a adaugat el, lasand de inteles ca si fata ar fi intretinut raporturi sexuale de buna voie cu el.

Politistii incearca sa afle acum daca brazilianul a abuzat sexual si de nepoata sa, in varsta de 12 ani si de ceilalti copii.

"Autoritatile vor cere examene medicale ale celor doua fete pe care Pereira le-a avut cu fiica sa, in varsta de opt, respectiv sase ani. Cea de opt ani a marturisit, deja, ca Pereira o atingea si vom corobora acest lucru cu rezultatul analizelor", a spus sefa politiei locale.

Cei sapte copii au intre doua luni si 12 ani. Ei au fost gasiti locuind in conditii derizorii, murdari si fara pantofi sau haine, intr-o casa pe brazilianul o impartea cu fiica sa. Copiii au fost preluati de serviciile sociale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO