Momentul în care un căpitan rus beat intră cu o navă cargo într-un pod. VIDEO

Ultima actualizare: 01-03-2019 14:38
rusia, pod, nava,
tellerreport.com

Un căpitan rus beat a intrat cu o navă cargo într-un pod din portul Busan, Coreea de Sud iar momentul impactului a fost filmat.

Potrivit The Moscow Times care citează presa rusă, căpitanul, cel mai probabil beat și cu slabe cunoștințe de limba engleză, a intrat cu vasul aflat sub paviolion rusesc în podul Gwangan făcând o gaură de 5 metri în el. Nu se știe dacă el sau alt marinar se afla la cârma vasului în momentul impactului.

Capitanul navei cargo Seagrand, de peste 6000 de tone, avea o alcoolemie peste limita legală, potrivit pazei de coaste sud-coreene. În urma incidentului, surprins de camere, nu s-au înregistrat răniți, dar podul a fost închis circulației temporar.

Totodată poliția încearcă să stabilească de ce nava cargo s-a îndreptat direct spre pod când trebuia de fapt să navigheze în direcția opusă. Căpitanul rus a ignorat avertismentele pazei de coastă pentru că nu înțelegea engleza foarte bine, a notat site-ul rusesc RBC.

Cu o oră înainte de a lovi podul, nava rusească a lovit un alt vas: un vapor de croazieră, oprit în port, potrivit ,agenției Yonhap.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO