Momentul in care Ghaddafi a fost scos din conducta in care se ascundea, filmat cu un iPhone. VIDEO


Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2012 08:38
Sursa: Global Post
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2011 20:58
Categorie: Stiri externe
Muammar Ghaddafi

Primul care a intrat in posesia video-ului capturarii lui Muammar Ghaddafi a fost jurnalistul Tracey Sheldon de la Global Post. Imaginile surprind momentul in care Muammar Ghaddafi este prins de fortele loiale noului guvern libian.

Imaginile au fost filmate de un luptator rebel, Ali Algadi, cu un iPhone, la numai cateva secunde dupa ce Ghaddafi a fost scos din conducta in care se ascundea in orasul natal Sirte.

In succesiunea video-urilor date publicitatii pana acum, acesta este primul.

IMAGINI INTERZISE PERSOANELOR SUB 18 ANI. Inregistrare VIDEO cu trupul mort al lui Muammar Ghaddafi

Chiar daca era ranit in mod evident, Ghaddafi se afla inca in viata la momentul capturarii. Cei care l-au gasit pot fi auziti strigand: "Nu-l omori! Nu-l omori! Avem nevoie de el in viata!".

Potrivit unui comunicat oficial eliberat de Consiliul National de Tranzitie din Libia, Ghaddafi a fost impuscat inainte de a fi capturat si a murit in drum spre Mistrata din cauza ranilor suferite.

Luptatorii au declart ca era ranit in umar si picior cand a fost capturat. Avea si o rana la cap insa, care sangera abundent.

Cu toate acestea, in imaginile facute publice cu trupul neinsufletit al dictatorului se pot vedea rani de glont in piept si cap, care pun la indoiala comunicatul emis de guvernul interimar libian.

Cine l-a impuscat pe Muammar Ghaddafi? Care au fost ultimele cuvinte ale dictatorului. VIDEO

O echipa de medici prezenta in casa unde trupul neinsufletit a lui Ghaddafi a fost tinut pentru scurt timp a declarat ca au efectuat teste ADN, insa nu au inca rezultatele. 

Sursa: Global Post

VIDEO PROTVPLUS.RO