Mesajul violent primit la ore de o profesoara musulmana din SUA: "Este rezultatul victoriei lui Donald Trump "

Ultima actualizare: 17-11-2016 00:30
Mairah Teli

Atacurile rasiste se inmultesc in SUA dupa victoria lui Donald Trump in alegeri.

Mairah Teli, in varsta de 24 de ani, profesoara de origine musulmana la un liceu din Dacula, Georgia a povestit in presa americana ca a gasit un bilet anonim in sala sa de clasa care ii era adresat in mod direct “Domnisoara Teli, voalul tau nu mai este acceptat. Ce spui daca l-ai lega in jurul gatului si te-ai spanzura cu el?”

Profesoara afirma ca acesta este rezultatul victoriei lui Donald Trump care a declarat ca va bloca migratia musulmanilor in Statele Unite. Intr-o postare pe Facebook despre incidend, Mairah Teli spune: “Sunt o profesoara de liceu si din pacate acest bilet anonim a fost pus in sala mea de clasa astazi. Ca femeie de origine musulmana port acest voal ca dovada a credintei mele. As vrea sa impartasesc toate acestea pentru a ridica un semnal de alarma cu privire la realitatea si climatul din societatea noastra.” Mairah Teli este nascuta in California.

Din momentul in care victoria lui Donald Trump a fost anuntata, numeroase acte de rasism s-au desfasurat in Statele Unite. In California, elevii unui liceu au inceput sa imparta foi cu mesaje referitoare la alungarea elevilor latini din liceul lor. Alti elevi au construit un “zid uman” in semn de protest pentru a-i determina pe colegii lor de origine spaniola sa se mute la alt liceu”.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO