Mesajul presedintelui FIFA Gianni Infantino dupa moartea lui Patrick Ekeng: "In aceste momente cuvintele sunt de prisos"

07-05-2016 16:48

Patrick Ekeng

Vestea mortii fotbalistului de origine cameruneza Patrick Ekeng a indurerat o lume intreaga. Presedintele FIFA, Gianni Infantino, a transmis un mesaj de condoleante familiei, prietenilor si fanilor jucatorului de fotbal.

"Sunt profund indurerat de aflarea vestii ca fotbalistul camerunez Patrick Ekeng a murit. In aceste momente cuvintele sunt de prisos. Mesajele pe care le-am citit on-line de la colegii de echipa, clubul sau din Romania, fostele sale echipe arata cat de bine vazut era Patrick. As dori sa transmit sincere condoleante familiei si prietenilor sai si in special staff-ului, jucatorilor si fanilor Dinamo Bucuresti si ai nationalei Camerunului. Gandurile mele se indreapta catre ei in aceste momente." aceasta este declaratia facuta de Gianni Infantino, aparuta pe site-ul FIFA.

Ekeng si-a inceput cariera de fotbalist la Canon Yaounde din Camerun, a continuat la Le Mans in Franta, apoi Lausanne in Elvetia, Cordoba in Spania, ca in ianuarie 2016 sa ajunga la Dinamo Bucuresti.

In 2009, mijlocasul si-a reprezentat tara la Cupa Mondiala FIFA U-20, in Egipt. Din respect, Federatia Romana de Fotbal a amanat finala cupei, programata initial pentru 10 mai.

 

 

Sursa: , FIFA


VIDEO PROTVPLUS.RO