Mesajele dintre Kate del Castillo si El Chapo, facute publice. "De cand te-am vazut nu dorm prea mult. Sunt tulburata"

Ultima actualizare: 17-01-2016 07:32
El Chapo Guzman, Kate del Castillo

 "El Chapo" Guzman ii spunea "frumoaso" actritei mexicane Kate del Castillo, care "visa" sa se intalneasca cu el. Mesajele dintre cei doi, dezvaluite miercuri de presa mexicana, reflecta o relatie tandra, aproape amoroasa.

Aparenta "obsesie" a narcotraficantului pentru vedeta de telenovele a ajutat autoritatile sa il captureze la sase luni de la evadare, arata o sursa apropiata de guvern.

Schimbul de mesaje a avut loc inainte si dupa controversata intalnire din octombrie a lui "El Chapo" cu actorul american Sean Penn, in prezenta lui Kate del Castillo.

Actrita, celebra in Mexic pentru personajul sefei de cartel din telenovela "Regina sudului", a intermediat acea intalnire, continutul ei fiind publicat sambata in revista americana Rolling Stone, a doua zi dupa arestarea baronului drogurilor.

Mesajele si scrisorile pun intr-o lumina noua relatia dintre fugar si actrita, adesea tandra si aproape amoroasa dupa intalnirea din jungla din 2 octombrie.

"Am sa aduc din tequilla mea ca sa o impart cu tine fiindca este unul din visele pe care vreau sa le implinesc", i-a scris barbatului populara actrita mexicana cu cateva saptamani inainte de intalnire, nerabdatoare sa il vada "fata in fata".

"Voi avea grija de tine. Vei vedea cand vei veni", ii scria "El Chapo" sub pseudonimul "Papa", in 26 septembrie, la doua luni dupa spectaculoasa sa evadare din inchisoarea de maxima securitate Altiplano (aproape de Mexico).

"Esti minunata, prietena mea, din toate punctele de vedere", continua narcotraficantul cel mai cautat din lume atunci.

"Trebuie sa marturisesc ca ma simt protejata prima oara...Stii cine sunt, nu ca actrita sau personaj public, ci ca femeie", raspunde Kate del Castillo, care recurge la pseudonimul "Frumoasa".

Convorbirile dintre actrita si seful cartelului, precum si mesajele dintre traficant si avocatul sau, interceptate de autoritatile mexicane, sunt publicate pe mai multe pagini. Baronul drogurilor voia ca actrita sa il ajute sa realizeze un film despre viata sa, a afirmat Sean Penn in articolul aparut sambata in Rolling Stone.

"De cand te-am vazut nu dorm prea mult. Sunt tulburata de povestea noastra...Nu ma gandesc decat la asta", ii scria actrita lui "El Chapo" intr-un mesaj din 10 octombrie, dupa intalnirea din jungla.

"Sunt mai tulburat de tine decat de aceasta poveste", ii raspundea fugarul. I-a scris si in 23 octombrie, cu ocazia celei de-a 43-a aniversari. "Ce cadou frumos de aniversare! Multumesc!", i-a raspuns Kate del Castillo.

Doua surse guvernamentale au confirmat autenticitatea mesajelor publicate in presa.

Autoritatile au intarit securitatea la inchisoarea Altiplano in care a fost reincarcerat "El Chapo" dupa capturarea la Los Monchis. Supravegherea cu camere video a fost imbunatatita, astfel incat nu mai exista punct mort in celula, iar barele metalice fixate pe dusumea impiedica saparea vreunui tunel.

Executivul mexican a anuntat ca actiunile protagonistilor intalnirii din jungla fac obiectul unei anchete.

Baronul drogurilor o admira pe Kate del Castillo, dar se pare ca nu il cunostea pe Sean Penn. Avocatul a enumerat intr-o convorbire cu clientul sau cateva filme ale actorului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO