Mesajele dintre Kate del Castillo si El Chapo, facute publice. "De cand te-am vazut nu dorm prea mult. Sunt tulburata"

El Chapo Guzman, Kate del Castillo

 "El Chapo" Guzman ii spunea "frumoaso" actritei mexicane Kate del Castillo, care "visa" sa se intalneasca cu el. Mesajele dintre cei doi, dezvaluite miercuri de presa mexicana, reflecta o relatie tandra, aproape amoroasa.

Aparenta "obsesie" a narcotraficantului pentru vedeta de telenovele a ajutat autoritatile sa il captureze la sase luni de la evadare, arata o sursa apropiata de guvern.

Schimbul de mesaje a avut loc inainte si dupa controversata intalnire din octombrie a lui "El Chapo" cu actorul american Sean Penn, in prezenta lui Kate del Castillo.

Actrita, celebra in Mexic pentru personajul sefei de cartel din telenovela "Regina sudului", a intermediat acea intalnire, continutul ei fiind publicat sambata in revista americana Rolling Stone, a doua zi dupa arestarea baronului drogurilor.

Mesajele si scrisorile pun intr-o lumina noua relatia dintre fugar si actrita, adesea tandra si aproape amoroasa dupa intalnirea din jungla din 2 octombrie.

Citește și
el chapo
"Al Capone e mic copil pe langa El Chapo". Gafa care a dus la arestarea celui mai redutabil traficant de droguri din istorie
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

"Am sa aduc din tequilla mea ca sa o impart cu tine fiindca este unul din visele pe care vreau sa le implinesc", i-a scris barbatului populara actrita mexicana cu cateva saptamani inainte de intalnire, nerabdatoare sa il vada "fata in fata".

"Voi avea grija de tine. Vei vedea cand vei veni", ii scria "El Chapo" sub pseudonimul "Papa", in 26 septembrie, la doua luni dupa spectaculoasa sa evadare din inchisoarea de maxima securitate Altiplano (aproape de Mexico).

"Esti minunata, prietena mea, din toate punctele de vedere", continua narcotraficantul cel mai cautat din lume atunci.

"Trebuie sa marturisesc ca ma simt protejata prima oara...Stii cine sunt, nu ca actrita sau personaj public, ci ca femeie", raspunde Kate del Castillo, care recurge la pseudonimul "Frumoasa".

Convorbirile dintre actrita si seful cartelului, precum si mesajele dintre traficant si avocatul sau, interceptate de autoritatile mexicane, sunt publicate pe mai multe pagini. Baronul drogurilor voia ca actrita sa il ajute sa realizeze un film despre viata sa, a afirmat Sean Penn in articolul aparut sambata in Rolling Stone.

"De cand te-am vazut nu dorm prea mult. Sunt tulburata de povestea noastra...Nu ma gandesc decat la asta", ii scria actrita lui "El Chapo" intr-un mesaj din 10 octombrie, dupa intalnirea din jungla.

"Sunt mai tulburat de tine decat de aceasta poveste", ii raspundea fugarul. I-a scris si in 23 octombrie, cu ocazia celei de-a 43-a aniversari. "Ce cadou frumos de aniversare! Multumesc!", i-a raspuns Kate del Castillo.

Doua surse guvernamentale au confirmat autenticitatea mesajelor publicate in presa.

Autoritatile au intarit securitatea la inchisoarea Altiplano in care a fost reincarcerat "El Chapo" dupa capturarea la Los Monchis. Supravegherea cu camere video a fost imbunatatita, astfel incat nu mai exista punct mort in celula, iar barele metalice fixate pe dusumea impiedica saparea vreunui tunel.

Executivul mexican a anuntat ca actiunile protagonistilor intalnirii din jungla fac obiectul unei anchete.

Baronul drogurilor o admira pe Kate del Castillo, dar se pare ca nu il cunostea pe Sean Penn. Avocatul a enumerat intr-o convorbire cu clientul sau cateva filme ale actorului.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Surse din guvernul mexican: Obsesia lui
Surse din guvernul mexican: Obsesia lui "El Chapo" pentru actrita Kate Del Castillo a ajutat la capturarea acestuia

Aparenta "obsesie" a baronului drogurilor Joaquin "El Chapo" Guzman pentru actrita mexicana de telenovele Kate Del Castillo a ajutat autoritatile la capturarea acestuia, a declarat marti o sursa apropiata guvernului mexican, citata de AFP.

"Al Capone e mic copil pe langa El Chapo". Gafa care a dus la arestarea celui mai redutabil traficant de droguri din istorie

Baronul mexican al drogurilor, Joaquin El Chapo Guzman, fugar de sase luni, a ajuns din nou in arest. Americanii fac mari presiuni asupra guvernului mexican sa obtina extradarea lui Guzman.

Ca in filme! Paznicii inchisorii ii spuneau
Ca in filme! Paznicii inchisorii ii spuneau "Lord" gangsterului El Chapo si il tratau "cu mare respect": "Nu era arogant"

Un medic care a fost in inchisoarea din care a evadat gangsterul mexican El Chapo a dezvaluit faptul ca paznicii il tratau pe acesta "cu mare respect" si i se adresau cu apelativul "Lord".

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.