Mereu tanara. Povestea femeii care isi reseteaza memoria la 24 de ore. Se crede mereu copil


Ultimul update: Duminica 21 Octombrie 2012 13:34
Data publicarii: Marti 07 Iunie 2011 21:30
Categorie: Stiri externe
Amanda Richards

Condamnata la copilarie eterna. Are mintea unui copil, chiar si la 32 de ani. Asta dupa ce a fost victima unui accident rutier in urma cu doua luni. Este cazul unei femei din Anglia, Amanda Richards, care nu isi aminteste mai nimic despre viata sa.

Se trezeste crezand ca este din nou adolescenta sau chiar copil. Desi se afla in continuare spitalizata, femeia nu a iesit inca invingatoare in lupta cu amintirile.

Amanda a fost diagnosticata cu amnezie posttraumatica si nu isi poate aminti momentele importante din viata sa. Crede ca fratele ei traieste in conditiile in care acesta a murit in urma cu 5 ani. Zi de zi, Amanda face eforturi sa isi aminteasca numele. Medicii au fost incantati cand femeia si-a recunoscut mama dupa parfum.

"Fiecare vizita la spital e o loterie. Cand se comporta ca un copil, cand este doar o adolescenta care nu isi aminteste prea multe despre viata ei. Am fost fericita cand m-a intrebat daca sunt mama ei, semn ca si-a adus aminte de parfumul meu, acelasi folosit inca de cand era mica. Vrem ca fata noastra sa isi revina cat mai repede, insa nu stim exact cand si daca se va intampla acest lucru, mai ales ca medicii sunt destul de retinuti”, a recunoscut mama.

Ranile au fost tratate si e posibil ca Amanda sa mai treaca printr-o operatie menita a o ajuta sa mearga normal. Cat priveste memoria, nici un medic nu risca un prognostic.

"Suntem ingrijorati, ne gandim ca va fi ca in filmul < Primele 50 de intalniri>, adica tot ce isi va aminti Amanda intr-o zi, va uita a doua zi si o va lua de la capat", a mai spus mama.

Cititi si:

Cum ar arata Romania cu doar 8 judete. Ne vom schimba cu totii buletinele si numerele de la masini

 

 

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO