Medvedev, in inspectie intr-o gara din Moscova. Vezi ce l-a nemultumit


Ultimul update: Luni 29 Octombrie 2012 19:01
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2011 22:14
Categorie: Stiri externe

Venit intr-o vizita neanuntata intr-una dintre garile Moscovei, presedintele rus a constatat lipsa masurilor de securitate si i-a luat la rost pe responsabili.

Inspectia survine la mai putin de trei saptamini dupa ce un atentat terorist a ucis 36 de oameni in principalul aeroport al capitalei.

Imediat dupa masacru, presedintele a dispus masuri draconice de securitate in toate obiectivele strategice ale Rusiei, inclusiv gari, aeroporturi si statii de metrou.

Insotit de responsabili ai Parchetului, ai Ministerului de Interne si ai Serviciilor Secrete, Dmitri Medvedev a aparut pe neasteptate in gara Kiev pentru a vedea cum i-au fost aplicate ordinele.

Negasind nicio patrula in incinta, s-a dus glont la sefii garii si i-a tras la raspundere. Acestia nu vor scapa insa doar cu mustrarile in vazul lumii, presedintele dand de inteles ca ii va demite.

"Nu am vazut nicio patrula prin gara. Inteleg ca exista camere de supraveghere. Dar am mers pe holuri cu ministrul si nu am vazut niciun poltist. Situatia securitatii este nesatisfacatoare. Si nesatisfacatoare e putin spus", a spus presedintele Rusiei.

Atentat terorist pe aeroportul Domodedovo: 35 de morti, 180 de raniti
 

Autorul atentatului din Rusia era drogat
Explozia de la aeroportul din Moscova, declansata de un apel telefonic
Atentatul din Rusia fusese initial programat pentru Revelion
VIDEO PROTVPLUS.RO