Magazinul unui roman din Italia, tinta unui atac rasist!

Ultima actualizare: 19-10-2012 10:40

UPDATE: Incident deosebit de grav intr-un orasel din Italia, unde magazinul unui roman a fost atacat cu o bomba artizanala.


Din fericire nimeni n-a fost ranit, insa totul s-a intamplat la doar doua zile dupa ce patru conationali au fost arestati, in aceeasi localitate, pentru ca au violat o italianca si l-au batut pe prietenul ei.

Atacul cu bomba artizanala s-a produs noaptea trecuta, intr-un cartier din Guidonia si a vizat macelaria unui roman, care n-are nicio legatura cu atacatorii aflati acum in arestul politiei. Atmosfera este insa extrem de tensionata, mai ales dupa ce faptasii au inceput sa vorbeasca despre ispravile lor. Unul dintre atacatori le-a declarat nonsalant jurnalistilor de la IL Messagero ca violatorii si-au ales victimele in functie de masina.

Cei doi tineri, care au scapat doar cu spaima si masina sparta, au reclamat incidentul abia a doua zi, dupa ce violul romanilor a umplut ziarele si posturile de televiziune, iar atacatorii au fost arestati.

Intre timp, efectul Mailat se simte din nou in toata Italia, iar romanii au ajuns inca o data capul rautatilor. Atat de mult, incat ministrului italian pentru reforme, Roberto Calderoli, i-a venit ideea ca toti violatorii din peninsula sa fie castrati, incepand cu cei de orgine romana.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO