Violatorii romani din Italia, amenintati cu castrarea!

Ultima actualizare: 02-11-2012 10:04
Arestare

Fostul ministru italian pentru reforme, Roberto Calderoli, a propus castrarea tuturor violatorilor din tara sa. Declaratia vine pe fondul mai multor cazuri de violenta sexuala in care au fost implicati romani.


Este evident ca anumite grupuri etnice si popoare sunt mai predispuse sa munceasca decat altele. Si unele sunt mai predispusi la crime”, spunea Roberto Calderoli intr-un interviu televizat, in iunie 2008. De altfel, el a fost acuzat in nenumarate randuri de atitudini rasiste si extremiste, motiv pentru care a si fost nevoit sa renunte la portofoliul Reformelor, fiind in momentul de fata ministru al simplificarii normative.

In ultimul caz de violenta sexuala, patru romani, cu varste cuprinse intre 20 si 23 de ani, sunt acuzati ca ar fi abuzat de o tanara de 21 de ani si l-ar fi batut pe logodnicul acesteia. Doi dintre romani ajunsesera in Italia in urma cu numai cateva saptamani. Ceilalti se aflau in Peninsula de mai multa vreme, insa niciunul nu avea un loc de munca stabil.

Cei patru au fost retinuti de carabinieri. “S-a sfarsit cosmarul. Acum nu vor mai putea face niciunei femei ce mi-au facut mie”, declara victima.

“Criminalitatea romana din imprejurimile Capitalei este una dintre cele mai active si mai agresive. Suntem surprinsi de faptul ca in numai cativa ani romanii au dat dovada de o cultura criminala notabila comparativ cu alte etnii”, spunea la randul sau procurorul din Tivoli, Luigi de Ficchy, citat de Corriere della Serra.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO