Laura Codruța Kovesi a câștigat titlul de „Femeie la putere” la Bruxelles


Ultimul update: Luni 09 Decembrie 2019 10:40
Sursa: lepetitjournal.com
Data publicarii: Luni 09 Decembrie 2019 10:34
Categorie: Stiri externe
laura codruta kovesi

Laura Codruța Kovesi, fostul procuror-șef al DNA și actualul procuror-șef european, a câștigat titlul de „Femeie la putere”, la a patra ediție a Premiilor Femeilor din Europa, organizate la Bruxelles.

Kovesi a devenit recent procurer-șef în cadrul Parchetului European. Premiul a fost acordat pentru „demonstrarea unei conduceri politice extraordinare în Europa, prin munca sa remarcabilă depusă pentru combaterea corupției la nivel înalt din România”, conform lepetitjournal.com.

„Sunt foarte onorată să primesc premiul pentru „Femeie la putere” și îl consider o recunoaștere a eforturilor mele și o încurajare pentru a nu renunța la munca mea.

În opinia mea, să fii puternică înseamnă să obții încrederea publică și, cel mai important, să fii capabil să o păstrezi. Munca mea nu poate fi făcută fără să fii extrem de profesionist și supus legii”, a declarat Kovesi când a primit distincția.

„Acest premiu le aparține de asemenea tuturor celor care m-au susținut în lupta împotriva corupției și în respectarea statului de drept și a valorilor europene.

Doresc să le mulțumesc în mod special tuturor susținătorilor mei din acești ani. Pe viitor, trebuie să lucrăm la promovarea egalității, justiției și statului de drept, așa cum Mișcarea Europeană a făcut în ultimii 70 de ani”, a adăugat Kovesi.

Premiile Femeilor din Europa sunt prezentate anual pentru a onora femeile care muncesc la proiecte europene în manieră profesională sau privată.

Sursa: lepetitjournal.com

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33