La numai 2 ani isi loveste mama daca nu il hraneste non-stop. Condamnat pe viata la o boala rara

14-10-2011 14:59

Alfie

Micutul Alfie Mazeika sufera de o afectiune extrem de rara. Din cauza bolii micutul simte nevoia sa manance non-stop si daca nu primeste ceea ce isi doreste devine agresiv, in ciuda faptului ca are numai doi ani.

Nu poate fi lasat singur nicio clipa, mai ales in preajma mancarii. Ar manca fara oprire. Mi-e tare frica sa nu moara. Nu e niciodata satul. Se trezeste noaptea si incepe sa planga pentru ca se simte flamand. Nu reusesc sa inteleg nevoia lui permanenta de mancare. Trebuie sa-i smug alimentele din mana”, a povestit mama baietelului.

Alfie, in varsta de 2 ani, a fost diagnosticat cu sindromul Prader-Willi. Creierul sau nu este capabil sa perceapa senzatia de satul.
Mai mult, micutul este violent tocmai din cauza ca simte in permanenta nevoia sa manance.

Medicii mi-au zis ca se va transforma intr-un monstru. Isi doreste lucruri pe care nu le poate primi si tocmai de aceea are tendinta sa lupte pentru ele”, a mai spus mama.

Daca incerc sa-l ridic de la masa cu forta incepe sa ma loveasca. Din fericire, nu este inca obez. O sa fie o lupta permanenta cu greutatea lui”, a mai precizat femeia.

Sindromul afecteaza o persoana la 10.000 si nu exista inca un tratament pentru el.

Sursa: The Sun

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO