KFC, criticat dupa ce a facut recurs intr-un caz in care o fetita de 7 ani s-a otravit cu un Twister

Ultima actualizare: 26-11-2012 06:54
KFC

Gigantul fast-food KFC este implicat in Australia intr-un proces delicat, dupa ce o familie a dat compania in judecata pentru ar fi de vina pentru problemele de sanatate ale fetitei lor.

In luna aprilie a acestui an, KFC a fost obligat de Curtea Suprema de Justitie din Australia sa plateasca daune de 8 milioane de dolari unei fetite care sustine ca a suferit afectiuni cerebrale dupa ce a consumat un Twister, care ar fi otravit-o cu salmonella, scrie publicatia The Australian.

In 2005, Monika Samaan, atunci in varsta de 7 ani, a consumat intr-un restaurant KFC un Twister, acesta fiind conform spuselor sale sursa imbolnavirii bruste.

KFC s-a aparat in acest caz, sustinand: "Suntem profund intristati de cazul Monikai Samaan si familiei acesteia, dar continuam sa credem ca produsele noastre sunt perfect sanatoase, iar in acest caz am aratat ca imbolnavirea fetei nu are legatura cu unul dintre produsele pe care noi le comercializam."

KFC a cerut recurs in acest proces, compania fiind criticata pentru aceasta decizie, iar cazul va fi reluat abia in luna martie a anului viitor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO