Kate și William, apărați de peste 1.000 de militari în vizita din Pakistan

15-10-2019 20:57

Kate William

Prinţul William, şi soţia sa, Kate, se află în aceste zile, în Pakistan, o vizită descrisă de Palatul Kensington, drept cel mai "complicat" turneu, efectuat de cuplul regal britanic, ţinând cont de problemele de securitate, şi de logistică.

Peste 1.000 de militari şi membri ai forţelor de ordine au fost desfăşuraţi pentru paza oaspeților.

Pe lângă întâlniri cu oficiali de la Islamabad, Kate și William au vizitat marți o şcoală de fete arătându-şi astfel susţinerea, pentru educaţia femeilor într-o ţară profund patriarhală.

Ca și prințesa Diana, în 1996, ducesa de Cambridge și-a pregătit ținute speciale, pentru această vizită. Ea combină tunici viu colorate, cu pantaloni asortați în semn de respect față de portul femeilor autohtone.

Marea Britanie încearcă să-şi revigoreze relaţiile externe, pe fondul unui Brexit complicat. La rândul său, Pakistanul se străduiește să-și refacă imaginea la nivel global ca să atragă investiții și să stimuleze turismul aproape inexistent după atacurile din 11 septembrie 2001.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

Tags: kate, william, pakistan,


VIDEO PROTVPLUS.RO