Interviu secret cu una dintre cele mai puternice femei.Povesteste orgiile sexuale ale marilor lideri

Dată publicare: 15-09-2011 13:16
Dată actualizare: 09-10-2012 22:37


Interviu secret cu una dintre cele mai puternice f...
Interviu secret cu una dintre cele mai puternice f...

Americanii descopera ca iubita lor prima doamna n-avea deloc o privire tandra asupra lumii. Intr-un interviu secret, pe care nu-l voia publicat decat dupa cinci decenii de la moartea ei, ofera detalii spumoase despre aventurile unui mare lider.

Eleganta Jackie Fitzgerald Kennedy isi adora sotul, ce-i drept, in schimb avea limba tare ascutita cand venea vorba de mai-marii zilei cu care avea de-a face presedintele.

Intr-un interviu inedit, realizat in urma cu 47 de ani, ea declara candid ca efecticv ii detesta pe Charles de Gaulle si pe francezi, in general, ba chiar si pe Indira Ghandi ori Martin Luther King!

"Jack (n.r. presedintele) mi-a spus de o inregistrare facuta de FBI cu Martin Luther King, cand a venit la Washignton pentru Marsul Llibertatii, si mi-a zis cum a adunat fete si a aranjat o petrecere, de fapt o orgie la hotel", a spus fosta prima doamna a Americii.

"Vorbiti de Martin Luther King?", s-a asigurat reporterul ca a inteles bine.

"Da, da, si i-am si zis: Jack, e ingrozitor. Ce individ prefacut'", a raspuns Jackie.

Confidentele fac parte dintr-un interviu de opt ore acordat istoricului Artur Schlesinger, la doar cateva luni dupa asasinarea sotului ei. Cu o voce taraganata si aproape copilaroasa, Jackie arunca o sageata otravita dupa alta.

"Egomaniacul asta (n.r. Charless de Gaulle) sa nu ajunga sa fie asociat cu unul dintre putinele momente care conteaza din acest secol", a spus sotia lui Kennedy.

Comentarii la fel de rautacioase ii provoaca si Indira Ghandi, cea care urma sa ajunga premier in India: "Era o acritura, foarte agasanta, o femeie insuportabila. Nu puteam s-o sufar. Parea intodeauna ca tocmai suge dintr-o lamaie".

Mai mult, Jackie afirma ca sotul ei era de-a dreptul ingrijorat pentru soarta Americii daca adjunctul lui, Lyndon Johnson, va ajunge vreodata presedinte, ceea ce s-a si intamplat in noiembrie 1963, dupa asasinat.

Intr-un capitol mai bland al interviului, Jackie povesteste ca si-a rugat sotul sa n-o trimita la adapost, cand existau temeri privind un atac nuclear in toiul crizei rachetelor din Cuba: "I-am zis: 'Te implor nu ma trimite la Camp David. Nu ma trimite nicaieri. Daca se intampla ceva, vreau sa ramanem aici cu tine, chiar daca nu avem adapost nuclear la Casa Alba. Prefer sa mor cu tine si cu copiii, decat sa traiesc fara tine'", a declarat Jackie.

Inregistrarile au fost facute acum publice de catre fiica lui Jackie, cu ocazia implinirii a 50 de ani de la instalarea lui Kennedy la Casa Alba. In acest fel, Caroline a nesocotit dorinta mamei sale, care ceruse sa nu fie date publicitatii decat dupa cinci decenii de la moartea ei, adica prin 2044.


VIDEO PROTVPLUS.RO