Ioana Visan recunoaste ca primea bani la petrecerile lui Berlusconi, dar a negat ca ar fi avut relatii intime cu acesta

Dată publicare: 16-02-2015 15:26
Dată actualizare: 19-02-2015 07:06


Ioana Visan

Romanca Ioana Visan a declarat, in cadrul unui proces desfasurat in Italia, ca a petrecut multe nopti in casa lui Silvio Berlusconi, recunoscand ca primea bani, dar explicand ca nu a intretinut relatii sexuale cu politicianul italian.

"Am petrecut multe nopti la Palatul Grazioli (resedinta din Roma a lui Berlusconi - n.red.) la finalul petrecerilor organizate, dar nu au avut niciodata relatii sexuale cu Silvio Berlusconi. Am primit bani pentru participarea la petreceri, ni se dadeau in plicuri", a declarat Ioana Visan, fotomodel roman in varsta de 27 de ani, la procesul intentat la Bari unor apropiati ai lui Berlusconi - Gianpaolo Tarantini, Sabina Beganovic si alte cinci persoane - acuzati de proxenetism prin exploatarea a 26 de tinere in perioada 2008-2009.

Ioana Visan a admis ca, pentru participarea la petreceri, primea plicuri cu sume cuprinse intre 2.000 si 5.000 de euro. "Am fost la multe petreceri si se crease o atmosfera de prietenie. Nu am intretinut relatii sexuale", a spus Visan, martora la proces.

"Nu inteleg de ce, eu am spus mereu adevarul, dar Silvio Berlusconi nu m-a mai sunat de peste un an. Sunt dezamagita. Nu inteleg de ce, am avut o relatie de prietenie", a adaugat romanca.

In urma cu doi ani, Ioana Visan afirma ca avusese o relatie "bazata pe sentimente" cu Silvio Berlusconi. Visan facuse declaratiile la procesul in care Silvio Berlusconi era acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu adolescenta de origine marocana Karima El Mahroug, numita de presa "Ruby". Intrebata atunci despre relatia cu Berlusconi si despre petrecerile din vilele acestuia, Ioana Visan raspundea: "Relatiile mele sexuale tin de intimitatea mea".

La insistentele procurorilor, romanca descria astfel relatia cu Silvio Berlusconi: "Avem o relatie bazata pe sentimente de circa patru ani". Presa italiana a relatat in mai multe randuri ca dama de companie romanca a fost invitata constant la petrecerile fostului premier italian.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO