In vremuri de criza, restaurantele din Los Angeles se reinventeaza

Principala atractie culinara o constituie gustarile, dar si combinatiile culinare surprinzatoare, pentru care localurile incearca sa tina preturile cat mai jos.
Criza nu trebuie sa ne rapeasca placerea de a iesi in oras, spun americanii. Iar daca e sa ne calculam cu atentie banii, putem comanda ceva putin complicat si ieftin.
Cocktailuri braziliene sunt servite din bol. Faimosul foie gras e invelit intr-un "cocon" de vata de zahar, caviarul e servit in cornete. Ar mai fi medalioane de caviar ca in Galicia, spanac catalan cu mar, "taco" mexican, dar cu ingrediente japoneze. Niciuna din aceste delicatese nu costa mai mult de 15 dolari portia.
Dupa masa, clienti sunt invitati la o patiserie care seamana cu fabrica de ciocolata din povesti.
Un alt restaurant, care propune mesenilor un stil "interactiv", a reinventat "platourile cu de toate". Clientul poate cere combinatii din zeci de feluri diferite, incluisv numeroase retete vegetariene.
In concluzie, poate nu iesi la restaurant sa te saturi. Insa ai ocazia sa te rasfeti cu gusturi si arome fine si sa stai la taclale linistit cu prietenii.