Impuscat mortal pentru ca manca zgomotos popcorn la Black Swan

Ultima actualizare: 25-06-2012 11:21
Natalie Portman in Black Swan

Barbatul era intr-o sala de cinematograf din Letonia, iar pe ecran rula tulburatorul film Black Swan (Lebada Neagra). In timp ce manca floricele de porumb a fost impuscat de un tanar. Doua ore mai tarziu a murit la spital.

Tragedia s-a petrecut intr-o tara in care criminalitatea este printre cele mai scazute din intreaga Uniune Europeana. Letonia este o tara linistita, care are 2,2 milioane de locuitori (cat populatia Bucurestiului) si politistii nu isi explica ce l-a indemnat pe tanarul de 27 de ani sa recurga la un asemenea gest.

Barbatul impuscat avea 42 de ani. Conflictul s-a produs chiar la sfarsitul filmului, cand rula genericul productiei hollywoodiene.

Martorii au declarat politistilor ca tanarul s-a enervat si a scos pistolul dupa ce i-ar fi reprosat celui de langa el ca mananca popcorn prea zgomotos.

Gurile rele spun ca incidentul din capitala Letoniei, Riga, ar fi fost provocat chiar de pelicula psihologica ce rula pe ecran, care i-ar fi putut provoca "reactii adverse" spectatorului respectiv.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO