Imagini tulburătoare. O fată a fost atacată de o pumă la reședința privată a unui milionar

Ultima actualizare: 29-08-2020 14:05
fata atacata de puma
thesun.co.uk

O tânără de 16 ani a fost atacată de o pumă deținută de un milionar britanic. Fata era angajata acestuia la reședința privată, unde deține mai multe animale exotice, periculoase.

Atacul a avut loc la ferma milionarului, din Strelley, Marea Britanie, anul trecut în luna mai, și a ajuns din nou în atenția opiniei publice după ce vecinii au cerut acum confiscarea animalelor periculoase. Acestea „ar putea face ravagii” dacă ar scăpa din incinta îngrădită, arată publicația „The Sun”.

Fata de 16 ani era angajată de milionarul Reece Oliver, în vârstă de 29 de ani, pentru a face curățenie în grajdurile cailor de la ferma acestuia.

În curtea din spate, el avea însă și alte animale, respectiv puma și doi lei africani. Cu o lună înaintea atacului, proprietarul - care se fotografia alături de fiare numindu-le „copiii” săi- ceruse aprobare pentru a găzdui și maimuțe, canguri, pinguini și un wombat- un mic marsupial din Australia.

Potrivit unei surse, fata a fost rugată să facă curățenie în cușca unde se afla puma. În imaginile surprinse de camera de supraveghere se poate observa cum felina se repede dintr-o dată asupra ei, aparent fără niciun motiv, iar tânăra încearcă aproape un minut să scape din ghearele animalului.

Puma a ieșit apoi din cușcă, în curtea interioară, iar fata a fost destul de serios rănită, având nevoie de îngrijiri medicale.

Milionarul a cerut modificarea planurilor construcției

 

Milionarul Oliver Reece a cerut acum o aprobare de la Consiliul Local pentru modificarea planurilor fermei, în vederea aducerii altor animale, iar acest lucru a determinat reacția vehementă a comunității. Oamenii se tem că felinele pot scăpa și ar putea ataca și alte persoane.

„Un leu în libertate ar provoca un adevărat carnagiu. Proprietarul nu s-a gândit ce s-ar fi putut întâmpla dacă în locul fetei ar fi fost un copil mic” a spus Rosemary Walker, în vârstă de 68 de ani.

Primăria din Broxtowe va decide asupra cerereii lui Reece, luna viitoare. Milionarul a refuzat să facă orice fel de comentariu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO