Imagini socante din taberele siriene unde Stat Islamic antreneaza viitoarea generatie de TERORISTI. Baietii au numai 5 ani

Ultima actualizare: 27-02-2015 07:02
Stat Islamic

Grupul terorist Stat Islamic a construit centre pentru antrenarea copiilor, prezentand o inregistrare video dintr-un astfel de poligon din Siria, unde sunt pregatiti baieti cu varsta de cinci ani.

In inregistrarea video de noua minute, organizatia terorista prezinta zeci de copii cu varsta de cinci ani imbracati in uniforme de camuflaj, antrenandu-se cu arme de foc si citind versete din Coran.

Copiii sunt prezentati ca fiind noua generatie de combatanti islamisti, iar, potrivit expertilor, videoclipul de propaganda a fost filmat intr-o tabara de antrenament terorist din orasul sirian Raqqa.

Conform unor surse, copiii prezentati in imagini sunt ai combatantilor straini veniti in Siria si Irak pentru a deveni membri ai organizatiei teroriste Stat Islamic.

Un instructor terorist afirma in inregistrare ca cei mai multi dintre acesti copii sunt in a doua etapa de instruire, fiind "viitoarea generatie" a combatantilor organizatiei sunnite Stat Islamic.

Consiliul ONU pentru Drepturile Omului anunta din decembrie 2014 ca grupul terorist Stat Islamic a construit tabere pentru antrenarea copiilor.

Organizatia terorista Stat Islamic ocupa teritorii din Irak, Siria si Libia, unde a proclamat un "califat islamic".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO