Horoscop 3 aprilie 2018. Zodia care astăzi are un noroc fantastic la bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 3 aprilie 2018. O să ne bucurăm de ajutor din partea unor oameni care ţin la noi, care vor să fim fericiţi şi niciun efort nu va fi prea mare pentru ei.

 

Vibraţia zilei este 3 şi o să ne putem deplasa cu uşurinţă şi o să spunem şi lucrurilor pe nume.

BERBEC
Se poate să dedicaţi o oră, două, din timpul liber unui hobby care să vă scape de tensiuni, să puteţi deveni mai creativi. Se poate să prelungiţi un contract, să vă asiguraţi banii pentru o perioadă mai lungă de timp şi să alegeţi şi noi membri în echipă cu care veţi lucra.

TAUR
O să puneţi la cale o reuniune cu tot familionul, dacă nu în noaptea de Paşte, măcar în prima zi, să fie o petrecere în toată regula. Un proiect nou, incitant, la serviciu şi o să vă daţi peste cap să vă achitaţi onorabil de obligaţiile profesionale ca să puteţi spera la o promovare şi să luaţi bani mai mulţi.

Citește și
zodiac
Horoscop 1 aprilie 2018. Zodia care astăzi începe pregătirile de nuntă
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

GEMENI
O să puteţi legaliza un act şi să căpătaţi statutul pe care-l meritaţi, să avansaţi pe scara ierarhică. O să cheltuiţi, ca de obicei, mai mulţi bani decât v-aţi propus, c-apar neprevăzute, cadouri de cumpărat pentru musafirii despre care aţi aflat abia acum că vor veni în zilele libere.

RAC
Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte oameni care sunt foarte buni profesional şi o să faceţi treaba ca lumea împreună, or să se vadă în toamna rezultatele. Aţi putea regla o situaţie de afaceri, să vă puneţi de acord cu şefii, colaboratorii, să meargă totul şnur, să iasă un lucru de cea mai bună calitate.

LEU
Va caută cineva cu care puteţi desfăşura o activitate de pe urma căreia să luaţi bani şi să mai cunoaşteţi şi altă lume. O să fie ceva alergătura pentru finalizarea unui act ca să rezolvaţi treburi legate de casă, ori de afacerile care iau amploare, şi să faceţi un salt în carieră.

FECIOARĂ
Se poate să vi se aprobe împrumutul pe care l-aţi cerut unei bănci şi o să fie o lejeritate financiară. Se poate să primiţi nişte bani, o confirmare c-aţi fost angajaţi undeva şi că o să vă descurcaţi mult mai bine sub aspect financiar.

BALANŢA
E momentul să perfectaţi o situaţie, să luaţi semnături să faceţi progrese la slujbă, la şcoală şi-n viaţa personală. V-ar putea intra nişte bani pe care să-i daţi pe rate şi cu ce mai rămâne să luaţi ce trebuie pentru casa, cadouri pentru cei dragi, că vin sărbătorile pascale.

SCORPION
O să luaţi o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu referitoare la programul de sărbători şi să-i anunţaţi şi pe prieteni. Se pot lua decizii în biroul şefilor şi să vă treziţi cu nişte modificări ale programului de lucru, dar să vă adaptaţi, totuşi noului orar.

SĂGETĂTOR
Vă-ncearcă nişte emoţii că ştiţi c-o să vină cineva care vrea să fiţi împreună şi când o să vă priviţi în ochi o să ştiţi cât de serioasă e relaţia. O să strângeţi banii din mai multe surse, poate şi partenerul de cuplu aduce mai mulţi bani, din activităţi extraprofesionale şi o să fie un confort financiar.

CAPRICORN
Se poate să-ntâlniţi pe cineva care are multe puncte comune cu voi şi o să vedeţi dacă puteţi forma un cuplu - pentru că dorinţa există. O să vă pregătiţi de plecare, mai pot fi nişte modificări, să amânaţi cu o zi, două, plecarea, ori poate sosirea, din nişte cauze pe care le veţi afla din mers.

VĂRSĂTOR
O să mai luaţi câteva ornamente pentru casa, faceţi pregătiri de zor, că vin musafirii în week-end şi o să vreţi să fiţi la înălţime. Se pot îndrepta nişte situaţii, să veniţi cu dovezi, argumente, cu acte-n regulă ca să puteţi avansa cu studiile, sau poate vreţi să faceţi nişte achiziţii, cu forme legale.

PEŞTI
E cineva care-şi doreşte să vă vedeţi, să scurtaţi distanţele, c-a trecut prea mult timp de când nu v-aţi întâlnit. Poate veţi reuşi să scăpaţi de toate datoriile până la sfârşitul săptămânii, să plătiţi rate, facturi restante pe unele ştiţi c-aveţi şi să fiţi cu toate la zi de Paşte. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 2 aprilie 2018. Racii își pot reface viața și pot avea un copil
Horoscop 2 aprilie 2018. Racii își pot reface viața și pot avea un copil

O zi cu spor. O să ne-ngrijim de toate lucrurile obligatorii pe care trebuie să le facem şi la serviciu şi acasă şi să ne asigurăm că n-o să ne lipsească nimic de sărbători, ca să ne putem bucura, fără reţineri.

Horoscop 1 aprilie 2018. Zodia care astăzi începe pregătirile de nuntă
Horoscop 1 aprilie 2018. Zodia care astăzi începe pregătirile de nuntă

Horoscop 1 aprilie 2018, prezentat de Neti Sandu. E bine să profităm la maximum de o astfel de zi de sărbătoare, să fim generoşi, să avem o vorbă bună pentru toţi cei din jurul nostru, să ne împăcăm cu toată lumea şi să ne bucurăm.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.