Horoscop 3 aprilie 2018. Zodia care astăzi are un noroc fantastic la bani

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 03 Aprilie 2018 07:17
Categorie: Internaţional

Horoscop 3 aprilie 2018. O să ne bucurăm de ajutor din partea unor oameni care ţin la noi, care vor să fim fericiţi şi niciun efort nu va fi prea mare pentru ei.

 

Vibraţia zilei este 3 şi o să ne putem deplasa cu uşurinţă şi o să spunem şi lucrurilor pe nume.

BERBEC
Se poate să dedicaţi o oră, două, din timpul liber unui hobby care să vă scape de tensiuni, să puteţi deveni mai creativi. Se poate să prelungiţi un contract, să vă asiguraţi banii pentru o perioadă mai lungă de timp şi să alegeţi şi noi membri în echipă cu care veţi lucra.

TAUR
O să puneţi la cale o reuniune cu tot familionul, dacă nu în noaptea de Paşte, măcar în prima zi, să fie o petrecere în toată regula. Un proiect nou, incitant, la serviciu şi o să vă daţi peste cap să vă achitaţi onorabil de obligaţiile profesionale ca să puteţi spera la o promovare şi să luaţi bani mai mulţi.

GEMENI
O să puteţi legaliza un act şi să căpătaţi statutul pe care-l meritaţi, să avansaţi pe scara ierarhică. O să cheltuiţi, ca de obicei, mai mulţi bani decât v-aţi propus, c-apar neprevăzute, cadouri de cumpărat pentru musafirii despre care aţi aflat abia acum că vor veni în zilele libere.

RAC
Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte oameni care sunt foarte buni profesional şi o să faceţi treaba ca lumea împreună, or să se vadă în toamna rezultatele. Aţi putea regla o situaţie de afaceri, să vă puneţi de acord cu şefii, colaboratorii, să meargă totul şnur, să iasă un lucru de cea mai bună calitate.

LEU
Va caută cineva cu care puteţi desfăşura o activitate de pe urma căreia să luaţi bani şi să mai cunoaşteţi şi altă lume. O să fie ceva alergătura pentru finalizarea unui act ca să rezolvaţi treburi legate de casă, ori de afacerile care iau amploare, şi să faceţi un salt în carieră.

FECIOARĂ
Se poate să vi se aprobe împrumutul pe care l-aţi cerut unei bănci şi o să fie o lejeritate financiară. Se poate să primiţi nişte bani, o confirmare c-aţi fost angajaţi undeva şi că o să vă descurcaţi mult mai bine sub aspect financiar.

BALANŢA
E momentul să perfectaţi o situaţie, să luaţi semnături să faceţi progrese la slujbă, la şcoală şi-n viaţa personală. V-ar putea intra nişte bani pe care să-i daţi pe rate şi cu ce mai rămâne să luaţi ce trebuie pentru casa, cadouri pentru cei dragi, că vin sărbătorile pascale.

SCORPION
O să luaţi o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu referitoare la programul de sărbători şi să-i anunţaţi şi pe prieteni. Se pot lua decizii în biroul şefilor şi să vă treziţi cu nişte modificări ale programului de lucru, dar să vă adaptaţi, totuşi noului orar.

SĂGETĂTOR
Vă-ncearcă nişte emoţii că ştiţi c-o să vină cineva care vrea să fiţi împreună şi când o să vă priviţi în ochi o să ştiţi cât de serioasă e relaţia. O să strângeţi banii din mai multe surse, poate şi partenerul de cuplu aduce mai mulţi bani, din activităţi extraprofesionale şi o să fie un confort financiar.

CAPRICORN
Se poate să-ntâlniţi pe cineva care are multe puncte comune cu voi şi o să vedeţi dacă puteţi forma un cuplu - pentru că dorinţa există. O să vă pregătiţi de plecare, mai pot fi nişte modificări, să amânaţi cu o zi, două, plecarea, ori poate sosirea, din nişte cauze pe care le veţi afla din mers.

VĂRSĂTOR
O să mai luaţi câteva ornamente pentru casa, faceţi pregătiri de zor, că vin musafirii în week-end şi o să vreţi să fiţi la înălţime. Se pot îndrepta nişte situaţii, să veniţi cu dovezi, argumente, cu acte-n regulă ca să puteţi avansa cu studiile, sau poate vreţi să faceţi nişte achiziţii, cu forme legale.

PEŞTI
E cineva care-şi doreşte să vă vedeţi, să scurtaţi distanţele, c-a trecut prea mult timp de când nu v-aţi întâlnit. Poate veţi reuşi să scăpaţi de toate datoriile până la sfârşitul săptămânii, să plătiţi rate, facturi restante pe unele ştiţi c-aveţi şi să fiţi cu toate la zi de Paşte. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 2 aprilie 2018. Racii își pot reface viața și pot avea un copil
Horoscop 2 aprilie 2018. Racii își pot reface viața și pot avea un copil
VIDEO PROTVPLUS.RO
Atac la Strasbourg
Atacul din Strasbourg. Reacția lui Jean-Claude Juncker și Antonio Tajani
Cine este atacatorul din Strasbourg. Are 29 de ani și era considerat „un risc pentru securitate”
Atacul din Strasbourg. MAE: „Nu au fost confirmate victime de cetățenie română”
Atac armat în Strasbourg. Europarlamentar român: ”Oraș aflat sub teroare”
Moment stânjenitor pentru Theresa May. A rămas blocată în mașină, de față cu Merkel. VIDEO
Atac armat în Strasbourg: cel puțin 4 morţi. Atacatorul, în continuare liber. A fost deschisă o anchetă pentru terorism VIDEO
donald trump
Scene incredibile în Biroul Oval: Trump a început să se certe cu opoziția. VIDEO
Atac armat într-o catedrală din Brazilia. Sunt cel puţin 6 morţi
Momentul în care un bărbat pătrunde ilegal în curtea Parlamentului. „Venim după voi, politicienilor!”
Legitimaţia oferită de Stasi lui Putin pe vremea când era agent KGB
Scandal uriaș în Egipt. ”O civilizaţie de 7.000 de ani, decor pentru o scenă sexuală"
Mesajul Vestelor Galbene pentru Macron: ”Mulţumim, dar nu s-a terminat. Noi rămânem pe baricade!”