Copil de 7 ani, împușcat de fratele de cinci care căuta bomboane într-un sertar

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Copil cu arma
iStock

Un băiețel de cinci ani din Missouri și-a împușcat mortal fratele de șapte ani, în timp ce căuta bomboane într-un dulap. Acesta este al 150-lea caz în care un copil este rănit sau ucis cu arme de foc, de la începutul anului 2018.

Victima, identificată de familie drept Jermon Perry, a fost împușcată în cap în locuința din Saint Louis. Băiatul se juca cu ceilalți doi frați, când a avut loc incidentul, informează Newsweek.

„Ancheta preliminară arată că cei trei frați erau în locuință, la etaj, în timp ce părinții se aflau la parter. Credem că unul dintre băieți a luat arma dintr-o altă cameră și și-a împușcat fratele în cap. Arma a fost găsită în locuință”, a spus un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane Saint Louis.

Familia crede că băiatul de 5 ani căuta dulciuri în sertarul unui dulap, atunci când a găsit arma tatălui și că este posibil să fi crezut că este de jucărie.

„Nu s-a gândit niciodată că ar putea să o găsească vreunul dintre copii. Ei erau la etaj și mama lor gătea în bucătărie”, a spus Erica Jones, o prietenă de familie care și-a asumat rolul de purtător de cuvânt al acestora.

Potrivit acesteia, părinții obișnuiau să ascundă dulciurile de băieți, ca aceștia să nu mănânce prea multe. În aceeași zi, a mai avut loc o altă tragedie de acest fel în Florida. O fetiță de patru ani a fost ucisă după ce a fost prinsă în mijlocul unui conflict între părinți.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO