Grav accident de tren in Algeria. Unul dintre conductori a murit, iar 90 de pasageri au fost raniti. VIDEO


Ultimul update: Marti 27 Septembrie 2016 02:37
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2016 21:14
Categorie: Stiri externe
ciocnire de tren in Algeria

Un puternic accident feroviar a avut loc sambata in Algeria, atunci cand doua trenuri care mergeau in aceeasi directie si pe aceeasi linie s-au ciocnit. Conductorul unuia dintre ele a decedat si zeci de pasageri au fost raniti.

Incidentul s-a petrecut in regiunea Boudouaou, aflata in nordul tarii. Postul local de presam Ennahar, citat de Russia Today sustine ca unul dintre conductori a decedat, iar trenurile mergeau pe ruta Algiers – Thenia. Ministrul Transporturilor a precizat ca accidentul s-a prods atunci cand un tren de mare viteza s-a izbit de un tren normal, ambele mergand pe aceeasi linie.

"Nu a fost o deraiere ci o ciocnire. Cele doua trenuri de pasageri se deplasau in aceeasi directie." a declarat direcutorul Societatii Nationale de Cai Ferate din Algeria, Yacine Bendjaballah.

Imaginile de la fata locului arata cum pasagerii incercau sa le ajute si sa le elibereze pe victimele blocate intre fiarele vagoanelor. Ranitii, in numar de 90, au fost transportati la spitale din regiunea Boumerdes, aflata pe coasta Marii Mediterane.

 

Sursa: Russia Today

VIDEO PROTVPLUS.RO