Glumele făcute pe seama posterului cu Donald Trump, inspirat de Game of Thrones


Ultimul update: Joi 03 Ianuarie 2019 21:27
Data publicarii: Joi 03 Ianuarie 2019 21:07
Categorie: Stiri externe

În prima şedinţă de cabinet a noului an, Donald Trump s-a plâns că a petrecut sărbătorile singur la Casa Albă. 

În mijlocul mesei a tronat în mod misterios un poster inspirat de "Urzeala tronurilor", prin care preşedintele ameninţă că "vin sancţiunile". Dacă posterul e subiect de speculaţii, un lucru e sigur: pentru Trump începe de o nouă eră, în care va trebui să lucreze cu o Cameră a Reprezentanţilor dominată de democraţi.

Donald Trump: "Am fost singur la Casa Albă. E o casă uriaşă. Mai erau doar tipii de pe peluză cu puştile automate. Cele mai frumoase pe care le-am văzut."

Obligat de impasul bugetar să-şi petreacă sărbătorile la Casa Albă fără familie, Donald Trump a părut bucuros să fie iar înconjurat de oameni, la prima şedinţă a Cabinetului de anul acesta. Jurnaliştii au fost însă intrigaţi mai ales de posterul care a tronat pe masă în faţa lui, parafrazând sloganul serialului "Urzeala tronurilor", cel mai piratat serial din ultimii ani.

Trump a publicat pe Twitter imaginea în noiembrie, referindu-se la sancţiunile impuse Iranului. Însă nimeni de la Casa Albă nu a explicat de ce a fost tipărită la dimensiunile unui poster de film şi ce căuta pe masă. Pe internet, criticii preşedintelui s-au distrat publicând variante cu "Vine Mueller", adică procurorul special care anchetează posibila complicitate a campaniei Trump cu Rusia, sau "Vine demiterea".

Pe de altă parte, de joi intră în funcţiune noul Congres ales în urma scrutinului din noiembrie. Camera Reprezentanţilor este acum dominată de democraţi, în timp ce republicanii lui Trump îşi păstrează controlul asupra Senatului. Asta înseamnă că democraţii pot lansa anchete privind finanţele şi conduita lui Trump, dar şi o eventuală procedură de demitere.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO