George Clooney, despre intalnirea cu Silvio Berlusconi: "M-a dus sa imi arate dormitorul lui"

09-10-2011 14:50

George Clooney a negat ca ar fi participat la una dintre "orgiile sexuale" organizate de Silvio Berlusconi, dar a recunoscut ca premierul italian i-a aratat dormitorul sau, cu ocazia unei intalniri pe care a avut-o cu acesta la Roma.

Vorbind in premiera despre acea intalnire, George Clooney a declarat ca a mers la Roma pentru a discuta cu Berlusconi despre posibilitatea ca Italia sa furnizeze cateva elicoptere pentru organizatiile umanitare din Sudan.

Insa premierul italian a parut in cursul acelei intalniri mai degraba interesat de socializare si l-a rugat sa ramana in resedinta lui, in acea seara, unde urma sa fie organizata o petrecere, a explicat actorul american.

George Clooney spune ca Silvio Berlusconi, in varsta de 75 de ani, l-a condus in dormitorul sau pentru a-i arata un pat dublu care i-a fost oferit de Vladimir Putin.

"Am avut o singura intalnire cu Berlusconi si aceea a fost una dintre cele mai uluitoare seri din viata mea. M-am dus acolo pentru a-i vorbi despre criza din Darfur. Imi facusem temele. M-a dus sa imi arate dormitorul lui si patul pe care i-l facuse cadou Putin. Astfel, acea seara a devenit ceva foarte diferit fata de ceea ce s-ar fi asteptat cineva", a spus actorul american.

"Eu spuneam «Trebuie sa plec», iar el imi spunea «Unde sa pleci? Urmeaza sa inceapa o petrecere», dar eu am continuat spunand: «Nu, trebuie sa plec. Chiar trebuie sa plec»", a adaugat George Clooney.

Avocatii lui Silvio Berlusconi vor ca George Clooney sa se prezinte in calitate de martor la procesul care i-a fost intentat premierului italian.

Silvio Berlusconi a fost acuzat ca a abuzat de prerogativele functiei de premier si ca a oferit o anumita suma de bani pentru a face sex cu o minora.

Prostituata, supranumita "Ruby", sustine ca George Clooney a participat la una dintre "orgiile sexuale" organizate de Silvio Berlusconi la Milano.


VIDEO PROTVPLUS.RO