Gafa de proportii in Texas, din cauza unei reclame care face aluzie la atentatele din 11 septembrie: "Este dezgustator!"

Dată publicare: 10-09-2016 08:59
Dată actualizare: 13-09-2016 07:13


Gafa de proportii in Texas! O companie care vinde saltele incearca sa isi spele obrazul, dupa ce a lansat o reclama lipsita de bun simt, daca nu de-a dreptul dezgustatoare, ce face trimitere la atentatele din 11 septembrie.

Chiar pentru ziua comemorarii, adica pe 11 septembrie, firma promova o vanzare a "turnurilor gemene"... de saltele.

Dupa scandalul iscat, a anuntat ca va dona "Fundatiei 11 septembrie" 30 la suta din incasarile din acest week-end.

"Saltea dubla, la pret de saltea simpla! Cat e ziua de lunga."

La sfarsitul clipului publicitar, un angajat al companiei se arunca zbierand peste doua gramezei de saltele, pe care le doboara.

Imediat, numerosi americani si-au exprimat indignarea pe retelele de socializare. "E dezgustator! O reclama facuta de niste minti bolnave! Meritati sa fiti scosi din afaceri!"... au fost cateva dintre comentarii.

Patroana firmei spune ca ca nu si-a dat seama ce scandal va provoca acest clip de 20 de secunde. Acum, isi pune cenusa in cap...

Cherise Bonnano: "A fost stupid. A fost o idee stupida pe care am pus-o in practica si ne cerem scuze pentru idiotenia noastra. Speram ca ne veti ierta pentru ce am facut."

Reclama a fost filmata zilele trecute, a marturisit femeia. Compania ei a vrut sa dea de veste potentialilor clienti ca are o promotie "a turnurilor gemene de saltele", in acest week-end, cu ocazia comemorarii atentatelor din 11 septembrie.

Firma a reusit sa atraga atentia - dar intr-un mod pe care nu si l-ar fi dorit vreodata! "Sa ai o promotie a "turnurilor gemene" este cel mai dezgustator lucru de care am auzit. Este o ofensa la adresa tuturor americanilor."

2.976 de oameni au pierit in atentatele din 11 septembrie 2001. Doua avioane deturnate de militantii Al Qaeda au lovit turnurile gemene de la World Trade Center, din New York. Altul a fost prabusit peste sediul Pentagonului, iar al patrulea - pe un camp din Pennsylvania.

Vineri au fost primele comemorari prilejuite de implinirea a 15 ani de la cele mai sangeroase atacuri teroriste comise vreodata pe pamant american.

Politistii din New York au participat la o parada in memoria colegilor lor, care au murit in atentate sau din cauza bolilor provocate de inhalarea prafului toxic, dupa prabusirea turnurilor gemene.

De asemenea, au fost tinute momente de reculegere la bursa de pe Wall Street, dar si pe Colina Capitoliului, la Congresul Statelor Unite.


VIDEO PROTVPLUS.RO