Fratia secreta de pe Wall Street initiaza membri cu filme de la L. Brothers

Ultima actualizare: 08-10-2012 03:21
Wall Street

Fratia bancherilor de pe Wall Street, fondata inainte de 1929 si ascunsa de ochii publicului, a gazduit pe 13 ianuarie cina anuala de initiere pentru noi membri, unde invitatii au fost "distrati" cu un film facut de angajatii defunctei Lehman Brothers.

Surse participante au descris, pentru Bloomberg, sub protectia anonimatului, detalii ale evenimentului de joi. "Un chel in smoking a intrat in holul hotelului St. Regis din Manhattan, a mormait ceva catre un steward si a fost apoi condus la un lift. A fost urmat de o femeie cu o caciula de blana cat o lustra, apoi de un barbat intr-un pardesiu, care isi umezea buzele in timp ce trecea pe sub tavanul decorat cu heruvimi", scrie Bloomberg.

Kappa Beta Phi, fondata inainte de crash-ul din 1929 al burselor, a numarat printre membri unii dintre cei mai importanti directori si bancheri de pe Wall Street si, implicit, oficiali guvernamentali insarcinati cu reglementarea sistemului financiar sau a economiei.

Dintre cei initiati in acest an in randurile fratiei sunt mentionati Josh Harris, senior managing director la Apollo Global Management, si Paul Parker, director de fuziuni si achizitii la Barclays Capital New York. Harris este pe locul 655 in topul Forbes al miliardarilor, iar Parker a condus pana in 2008 divizia de fuziuni si achizitii a Lehman Brothers.

Cel mai mare escroc din SUA, Bernard Madoff are origini romanesti!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO